Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaniołka8tc

znów pewnie nie wyszło:-(

Polecane posty

Gość mamaaniołka8tc

Pół roku temu straciłam pierwszą ciążę. Trochę trwało nim jakoś sobie to poukładałam,pare badań zrobiłam. Lekarz dał zielone światło i ... nic. Co miesiąc to samo. Wiem,że 4 m-ce to nic,wiem że muszę wyluzować, ale nie potrafię! W tym m-cu obiecałam,że nie kupie testu 5 dni przed terminem. Od owulacji bolą mnie piersi, a dziś nakrzyczałam na męża o pierdołę-czyli znów zespół napięcia. Chce uwolnić się od obsesyjnych myśli,tymbardziej,że wkrotce przyjdzie dzień na który miałam wyliczony termin porodu:-(. Jak pozbyć się tych myśli? O poprzednią ciąże staraliśmy się dwa cykle-pierwszy świadomy,drugi-jakoś wyszło,pochłonęły mnie przygotowania do ślubu. Po owulacji przestaję mieć ochotę na seks, wychodzi na to,że sypiam z mężem tylko w płodne :-( wścieknie się,jak się zorientuje. Ehhh dziwna jestem

Gość mamaaniołka8tc
Zawsze mam orgazm. Ja wiem,że świruje! Pytam,jak sobie pomóc. Lubie seks z mężem,ale teraz wydaje mi się ...bezsensu. Wczoraj np.mąż coś probował,byłam zmęczona, więc powiedziałam nie.

Gość mamaaniołka8tc
Miała któraś z was taki problem? Jak sobie z tym radziłyście?

Gość Troskliwa mamusia
Znajdź sobie jakieś zajęcie, bo padniesz na depresję i z dziecka nici. Pomyśl o wakacjach, może zmień pracę, pomyśl co chciałabym miłego dla siebie zrobić. Póki co widać, że jesteś kłębkiem nerwów.

Gość mamaaniołka8tc
Chyba masz rację. Muszę się czymś zająć. Tak jak wtedy ślubem. Pracy nie zmienię,bo umowa i płaca w miarę,a niechce zajść po np 1 miesiącu. Najtrudniej jest się zebrać. Nawet na siłownie nie mam siły :-(

Gość mamaaniołka8tc
Po miesiącu w nowej pracy*