Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motorocker

Zarost - dlaczego prawie wszystkie kobiety na jego temat twierdzą tak samo ?

Polecane posty

Gość Motorocker

Teraz panuje głupia moda na śmieszny tygodniowy meszek trymowany jakimś pedalskim elektrycznym cackiem. Albo małe wymodelowane bródki bez wąsa, które wyglądają lalusiowato. Mam to gdzieś i zapuszczam wąsy i długą brodę na całej twarzy jak u Rumcajsa tj. przestałem się w ogóle golić. Noszę zawsze jedną z dwóch opcji: 1. Same wąsy 2. Wąsy + broda całościowa W obu przypadkach zarost długi przynajmniej na 5 cm. NIe potrzebuję na to zgody kobiet lubiących metroseksualnych zniewieściałych mężczyzn albo jakichś modnisiów z marnym trymowanym meszkiem lub małą bródką bez wąsa jak u jakiegoś pedalskiego stylisty typu Jacyków. Gdzie się podziały czasy kiedy kobiety podziwiały facetów z porządnym zarostem ? Dlaczego wszystkie kobiety mają takie samo zdanie i żadna się nie wyłamuje poza aktualną głupią modę ? Czy na prawdę we wszystkich sprawach jesteście takimi konformistkami bez własnego zdania ?

Gość Motorocker
Jestem obrzydliwym brudasem

To się pewnie spodoba kobietą takim jak Hanka od Rumcajsa. Kiedyś kobiety nie goliły nóg ani pach. Znajdź sobie taką co nie goli to na pewno na ciebie poleci.

Gość gfghjhjkk
jakbym kochala faceta to by mi to nie przeszkadzalo

Po prostu taka broda i wąsy kojarzy się nam z brudem, lenistwem i brakiem stylu.... no i może trochę z mikołajem ale jak sam wiesz mikołaj jest aseksualny.

Gość koles mam w dupie mode
a brodaczy i wasaczy nie cierpie niezaleznie od trendow :o

Gość tłumaczka xD
Ciekawe co na to Cypisek.

Gość anka skakanka ole
wasy i broda sa obrzydliwe

Gość Motorocker
Spierdalaj podszywie jebany. Ktoś kto się podszywa, jest ostatnią szmatą bez honoru. Jeśli jeszcze zobaczycie jakiś głupi dziwny wpis podpisany moją ksywą to znaczy że to podszyw. Teraz ta pizda co się podszywa może sobie pisać głupoty pod moją ksywą - i tak będzie wiadomo że to podszyw.

Gość Motorocker
Rucham psa jak sra

Gość Motorocker
Pierwsza odpowiedź pod moją ksywą że "jestem obrzydliwym brudasem" to podszyw. Żeby było wiadomo. Jak jeszcze coś podobnego się pojawi to znaczy że to podszyw bo ja nic takiego nie napiszę.

Gość gfghjhjkk
wiemy ze to podszywy, wyluzuj. pewnie jakas dziwa sie podszywa co lubi wygolonych pedalow, nawet na jajach i pod pachami; a są takie ktore każą facetom sie golic...

Gość Motorocker
Gościu który się podszywa lubi ruchać psy jak srają ? Jakiś zoofil czy co ? NIech idzie oddać się swoim zabawom zamiast siedzieć na kompie.

Gość przeszłam NFS na piechotę
hehe ja tam lubie regulowany zarost :D moda, nie moda, wisi mi to :P

Gość nie ogarniam takich kobiett
szkoda, że nie widzisz roznicy miedzy lalusiowatym metro ogolonym, a megameskim facetem z kilkudniowym zarostem. zarost to jak cycki u kobiety. maly zarost/male cycki - malo meski facet/malo kobieca kobieta sredni zarost/srednie cycki --- meski/kobieca przesadna broda jak u ciebie/wielkie wymiona jak u krowy ---- bleeee

Powinienen był już dawno zastrzec ksywę ale oczywiście zmądrzałem dopiero jak pierwszy raz natrafiłem na podszywa.

A GDZIE TY AUTORZE DROGI MASZ SWOJE ZDANIE, SKORO POTWIERDZENIA SWOJEJ OPCJI SZUKASZ TUTAJ? FACECI Z BRODĄ CZY BĘZ TO SKOŃCZONE CIOTY:(

zresztą, noś się jak chcesz i komu coś do tego? to kwestia gustu. Jeśli facet z tego problem robi, to ma widocznie problemy niżej :D

Może niektóre kobiety uważają że nie pasuje to do kogoś w wieku 20-30 lat bo teraz w moim pokoleniu ( tj. 25 lat ) mało kto taki zarost nosi. Ale jakby to były lata 70 czy 80, kiedy taki zarost u 20-30 latka był normą, to pewnie wielu kobietom by się podobało.

zarost kojarzy mi sie z brudem, nie podobalo mi sie to i nidy podobac nie bedzie pozatym was i broda strasznie postarzaja czlowieka

Nie bez powodu ten zarost wyszedł z mody ;) Nie mam nic przeciwko jeżeli facet ma pełny zarost, ale jedyną osobą która w miarę dobrze wygląda z wąsami jest ten gość z American Chopper. Generalnie młodzi faceci z wąsami wyglądają po prostu śmiesznie i kojarzą się z sumem :P

JA problemów z tego nie robię, ani niżej też nie mam problemów. Choćby nie wiem jak to krytykowano to i tak będę nosił taką brodę i wąsy. Interesuje mnie tylko opinia i dlaczego 95% kobiet myśli tak samo.

Dlatego, że najprawdopodobniej wyglądasz z zarostem kiepsko. Jakbyś się bardzo uparł ro mógłbyś też nosić dzwony i koturny w stylu lat 70 i 95% osób powiedziałoby, że wyglądasz jak idiota...co wcale nie znaczy, że miałbyś z tego zrezygnować ;)

Gość te verde unplugged.
Z tego samego powodu, dla ktorego nikomu sie nie podobaja kobiety z ogromnymi pryszczami czy trzydziestokilogramowa nadwaga - bo to jest po prostu brzydkie 🖐️