Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Motorocker

Zarost - dlaczego prawie wszystkie kobiety na jego temat twierdz膮 tak samo ?

Polecane posty

Go艣膰 te verde unplugged.
Ha, zajebisty ten facet z warkoczykiem na brodzie i cyckami wiekszymi niz moze :D 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szz
te verde unplugged. - nie znasz si臋. Nie wiem dlaczego teraz kobietom tak podobaj膮 si臋 metroseksualni faceci - ogoleni, wyperfumowani, w rurkach i pedalskich sweterkach. Jak tak dalej b臋dzie to wymr膮 prawdziwi faceci

Udost臋pnij ten post

szz - dzi臋ki (-: Moorland - co do ubioru te偶 na mod臋 nie zwracam uwagi. NIe siedz臋 w latach 70, tylko w 80, a dok艂adnie klimaty heavymetalowe z lat 80-tych (bo takiej muzyki s艂ucham) czyli wiadomo - sk贸rzana kurtka ramoneska, d偶insy (takie zwyk艂e, troch臋 zw臋偶ane na dole, klasyczne m臋skie - nie myli膰 z rurkami) i buty motocyklowe (kowbojki) ewnetualnie jeszcze d偶insowa katana (bezr臋kawnik) na ramonesce. Tak jak tu http://www.nocturnalcult.com/images/Morbidsaint.jpg Te偶 r贸偶ne s膮 zdania - jedne kobiety m贸wi膮 偶e wiocha a inne 偶e dla nich sexy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te verde unplugged.
Prawdziwi faceci, pachnacy potem, koniem i kielbasa. To, ze ktos nie lubi zarostu nie oznacza jeszcze, ze lubi rurki i Justina Biebera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfghjhjkk
mi bys sie podobal ale mam juz chlopaka, metale s膮 seksi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bambiska
uff, ciekawe jak wyglasz po zjedzeniu pomidrowki czy po obgruzieniu np. kurczaka z grozna....az mi sie nie dobrze robi, no ale moze ty lubisz zbierac jedzenie na pozniej...

Udost臋pnij ten post

Zarost nie ka偶demu po prostu pasuje, a same w膮sy chyba na ka偶dym wygl膮daj膮 idiotycznie. Dla jasno艣ci - m贸j facet te偶 si臋 tak ubiera i te偶 ma zarost - przy czym udusi艂abym si臋 ze 艣miechu jakby mi wyskoczy艂 w w膮sikiem ...sum jak si臋 patrzy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te verde unplugged.
I jeszcze podam Ci jeden powod, dla ktorego ogolowi kobiet sie to nie podoba: kobietom w moim pokoleniu (okolice 25, jak Ty) facet z wasem kojarzy sie z takim typowym wujkiem, czyli facetem calkowicie aseksualnym i wykluczonym z grona mezczyzn potencjalnie atrakcyjnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szz
Motorocker, zauwa偶 偶e w艣r贸d kobiet, kt贸re s艂uchaj膮 takiej muzyki jak ty, w艂a艣nie brodaci i d艂ugow艂osi faceci maj膮 przewag臋. Nie jest to najliczniejsza grupa, ale tam mia艂by艣 wi臋ksze poparcie

Udost臋pnij ten post

Jakby艣 nie mia艂 problemu z tym, to by艣 to ola艂 i nosi艂 si臋 jak chcesz i by艣 wiedzia艂, 偶e panna jaka艣 sie znajdzie. Skoro piszesz, to znaczy, 偶e boli ci臋, 偶e 95% tracisz (swoj膮 drog膮 sk膮d takie statystyki? 25 lat to ma艂o 偶eby ocenia膰 a偶 tak populacj臋 偶e艅sk膮 bez dowod贸w). Ty si臋 sam sobie w takim wydaniu podobasz, ale podejrzewasz, 偶e na nim tracisz. To tak jakbym ja wyfarbowa艂a si臋 na brunetk臋, bo si臋 szalenie sobie tak podobam, a potem p艂aka艂a, 偶e 95% facet贸w wielbi blondynki. 呕enada, ciota a nie facet. Facet to pewno艣膰 siebie, a nie dostosowanie si臋 do upodoba艅 wi臋kszo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te verde unplugged.
Alez podla literowkie walnelam w pierwszym poscie na tej stronie. Mialo byc: 'z cyckami wiekszymi niz moje'!

Udost臋pnij ten post

desconfianza - no jak to!? Przecie偶 powiedzia艂, 偶e si臋 nie zmieni...on tak tylko przyszed艂 ponarzeka膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Bambiska - jak ju偶 to "ciekawe jak b臋d臋 wygl膮da艂". Dopiero zaczynam zapuszczanie, na razie mam tylko 5-dniowy zarost, ale to przej艣ciowy zarost. Za 2 miesi膮ce b臋d臋 mia艂 3-4 cm. Jaki艣 rok temu nosi艂em tak膮 d艂ug膮 brod臋 - po jedzeniu po prostu chlapn膮膰 wod膮, wyczesa膰 resztki jedzenia mokrym grzebieniem i wytrze膰. http://www.vinylrecords.ch/S/SO/Sodom/Persecution/sodom-persecution-52.jpg Wygl膮dam jak ten po prawej, tyle 偶e za nied艂ugo jeszcze z w膮sami i brod膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oto z czym kojarza mi sie w膮sy
moim zdaniem ogolnie kreowanie sie na jakikolwiek styl na sile (metal/skate/hispter/itp itd) to zenada i zrozumiem, gdy jest sie nastolatkiem. dorosli ludzie nie bawia sie w takie rzeczy - ubieraja sie ze smakiem, jesli go maja, albo normalnie, jesli s膮 zwyczajni. jak ktos strojem pr贸buje sie pokaza膰, znaczy, 偶e cos udowadnia - albo odmiennosc, albo co jeszcze. czylki ma nierowno pod deklem.

Udost臋pnij ten post

Ju偶 te偶 nie przesadzaj. Gusta s膮 r贸偶ne, "smak" te偶, je偶eli komu艣 odpowiada taki styl ubioru to dlaczego nie.

Udost臋pnij ten post

Bo to sko艅czone panienki, kt贸rym kto艣 przez przypadek dorysowa艂 jaja. Swoj膮 atrakcyjno艣膰 uzale偶nia od zarostu na twarzy. Jak mu ten kompleks przejdzie, to znajdzie sobie inny :P

Udost臋pnij ten post

Desconafianza - masz racj臋 偶e facet przystosowuj膮cy si臋 do gust贸w og贸艂u to ciota. Ja taki nie jestem. Tak si臋 sk艂ada 偶e ja w艂a艣nie im bardziej jestem za co艣 krytykowany, tym bardziej chc臋 przy tym pozosta膰 i i艣膰 pod pr膮d. Chodzi o to 偶e mam wra偶enie i偶 du偶o kobiet nie lubi facet贸w takich jak ja odstaj膮cych od og贸lnie panuj膮cej mody.

Udost臋pnij ten post

Moorland z prostej przyczyny. Robisz co艣, co odbiega od kanonow. Nosisz brode, 偶enisz sie z koz膮, je偶dzisz po rondzie w lewa strone, cokolwiek - znaczy si臋, 偶e jest to celowe, zamierzone dzialanie. co taka osob膮 kieruje? ch臋膰 pokazania, jaki to jestem inny, odmienny. Osoby ustabilizowane, kt贸re maja poczucie wlasnej warto艣ci - nie maja takich potrzeb. Dlatego takie cudactwa sa popularne w艣r贸d nastolatk贸w, ktorzy dopiero kszta艂tuja swoja tozsamo艣膰, cz臋sto maja kompleksy itp.

Udost臋pnij ten post

ale Ty idealnie kopiujesz mod臋 sprzed paru dekad i do tego na si艂臋 starasz si臋 wpasowa膰. Nie za stary jeste艣 na m艂odzie艅czy bunt? rozumiem mie膰 jaki艣 specyficzny gust...ale takie wyr贸偶nianie si臋 na si艂臋 powinno Ci min膮膰 z dobre 10 lat temu ;)

Udost臋pnij ten post

Motorocker, nie chodzi o to, 偶eby kopiowac 艣wiat. Chodzi o to, by znale藕膰 sw贸j wizerunek, ale w granicach dobrego smaku. Nie lubimy ponadprzecietnie niskich i wysokich, za chudych i za grubych, dziwi Cie to? nikt nie chce miec zbyt wybuchoiwego partnera, ale flegmatyk tez nie ejst poz膮dany. Ty widzisz tylko skrajnosci; typowe dla osobnik贸w niedojrza艂ych. Podobne zjawiska sa u prawik贸w z kafe. Albo laska jest dziewica, albo szmat膮, co ma 20 partner贸w, anal oral itp.

Udost臋pnij ten post

oto z czym kojarz膮 mi si臋 w膮sy - w tym wypadku na bank, ale zwr贸膰 uwag臋, 偶e s膮 ludzie kt贸rzy po prostu maj膮 specyficzny gust i nic poza tym. Robi膰 co艣 wbrew sobie to te偶 robienie czego艣 na si艂臋. M贸j ojciec ca艂e 偶ycie nosi艂 dziwaczne marynarki, kapelusze i kowbojskie buty, a akurat jego o ch臋膰 wyr贸偶niania si臋 nie pos膮dzi艂abym. W pewnym wieku po prostu w艂a艣nie si臋 stabilizujesz i mimowolnie pojawia si臋 jaki艣 konkretny styl ubioru typowy dla Ciebie, najwyra藕niej nasz autor jeszcze szuka na si艂臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te verde unplugged.
oto z czym kojarza mi sie w膮sy - zgadzam sie w calej rozciaglosci z Twoim poprzednim postem. Jako nastolatka gustowalam w dlugowlosych metalowcach w bluzie Sepultury, ktorej nawet nie lubilam, teraz podobaja mi sie faceci normalni, ubrani stylowo, jesli potrafia, albo normalnie, schludnie, jesli nie maja 'pasji' co do ubran. 25letni facet ubrany w stylu jakimkolwiek (metal, punk, emo, itp itd) jest postrzegany jako spozniony nastolatek raczej niz prawdziwy mezczyzna.

Udost臋pnij ten post

Moorland, mysla艂am, 偶e艣 facet :-) PS nie wiem jak Wy, ale ja odr贸偶niam osoby kt贸re szczerze i same z siebie maja jakis tam styl, nie jako projekt (jak Tw贸j ojciec) i pozer贸w, co na si艂e chca wygl膮dac tak, a nie inaczej (przecyztajcie jak autor dok艂adnie wylicza kombinacje ubioru, te ramoneski, bezrekawniki - wyrachowane, zaplanowane dzialanie, a nie, 偶e po prostu zak艂ada i ma).

Udost臋pnij ten post

NIczego nie szukam na si艂臋, nie chodzi mi o to 偶eby si臋 wyr贸偶nia膰. Po prostu tak mi si臋 podoba. Najch臋tniej dorwa艂 bym wehik贸艂 czasu i cofn膮艂 bym si臋 do lat 80-tych a wtedy wcale bym si臋 nie wyr贸偶nia艂 zw艂aszcza na festiwalach w Jarocinie, Metalmaniach, Rockowiskach i tym podobnych. Przeni贸s艂 bym si臋 do tamtych czas贸w nawet mimo chorego ustroju jaki wtedy by艂. Po prostu chodzi o klimat w kt贸rym si臋 siedzi.

Udost臋pnij ten post

ja mialam okres metalowy jak mia艂am jakie艣 15-16 lat. Czarne ciuchy, glany. Wtedy mysla艂am, 偶e ejstem taka inna ni偶 wszystkie, r贸偶owe dziewczyny, 偶e 艣wiat mnie nie rozumie, itp. dzis wiem, 偶e po prostu maskowalam kompleksy (mia艂am wtedy nadwage), niesmia艂os膰 itp. po jakims roku wyroslam z czarnych swetr贸w, jak zrozumialam, 偶e nie jestem jednak takim pasztetem, za jakiego sie mam (schudlam ponadto 15kg) i jednak moge nosic 艂adne sukienki.

Udost臋pnij ten post

Dobrze, poj臋艂am. Im bardziej krytykowany, tym bardziej pod pr膮d. Wi臋c pozosta艅 przy swoich idea艂ach. Ale skoro chcesz by膰 kontra do og贸艂u to co si臋 martwisz powodzeniem? B膮d藕 te偶 kontra do 95% kobiet, kt贸re (twoim zdaniem) wol膮 inaczej. Po co pytasz dlaczego tak wol膮? Maj膮 si臋 t艂umaczy膰 z gustu? znam facet贸w co id膮 na przek贸r i takich dylemat贸w nie maj膮. Co ci臋 obchodzi wi臋kszo艣膰 kobiet, skoro ty sam na przek贸r wi臋kszo艣ci idziesz? Czujesz 偶e ograniczasz sobie pole czy co?

Udost臋pnij ten post

We藕 jeszcze pod uwag臋, 偶e s膮 ludzie kt贸rzy po prostu zawsze ubierali si臋 tak samo i ju偶 im tak zosta艂o. M贸j facet ubiera si臋 w podobnym stylu co opisa艂 autor, ale 艣miem twierdzi膰, 偶e on po prostu nie potrafi inaczej - przy czym w 偶yciu nie s艂ysza艂am, 偶eby przywi膮zywa艂 do tego a偶 tak膮 wag臋. Mo偶na lubi膰 jaki艣 styl i tak si臋 ubiera膰. Problem pojawia si臋 jak kto艣 stara si臋 za bardzo tak jak autor. Skoro jego zdaniem nie podoba si臋 95% kobiet to najwyra藕niej wybrany styl wcale mu nie pasuje.

Udost臋pnij ten post

Przed chwil膮 pisa艂e艣, 偶e robisz wszystko pod pr膮d, a teraz, 偶e nie chcesz si臋 wyr贸偶nia膰...powa偶nie jeste艣 po 20?

Udost臋pnij ten post