Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamelcia345678

Co to mogło byc???? Boje sie

Polecane posty

Gość Pamelcia345678

od rana jestem sama w domu ale mam taka zasade ze nie odbieram telefonu domowego, bo wiem ze to nikt do mnie tylko do mojej mamy. Do mnie mogą dzwonic tylko znajomi ktorzy i tak dzwonia tylko i wylacznie na komorke. Od rana czyli okolo 8:30 do teraz telefon dzwonil jakies 6 razy w tym raz tak że 2 razy pod rząd. Nie odebrałam. Za 6 razem sie wkurzylam i odebrałam bo pomyslalam zew moze cos sie stalo powaznego. Powiedziałam "Halo?" Cisza. "Słucham?" Cisza. I wyłączyłam sie. :O od tamtej pory juz cisza. Boje sie, stresują mnie takie rzeczy :O Mówilam glosem spokojnym , tak normalnie. A ten ktos jakby chcial sie skontaktowac jeszcze raz to by zadzwonil skoro uslyszal moj glos :O

Gość To może był Twój
alfons i chciał sprawdzić dlaczego nie stawiłaś się do roboty.

Gość judaszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
złodzieje często tak sprawdzaja teren.Jesli nikt ni eodbiera tel. w określonych godz. przez kilka dni (albo ni eotwiera np drzwi mieszania), to atakuja;/ tez ak miałam,jak mieszkałam w domu, pełno jakiegos podejrzanego bydła

sory, w bloku raczej

Gość Pamelcia345678
dobra już wiem, możecie wypierrdalać 🖐️

no niestety nie..mieszkałam w starym wieżowcu, w którym np. okradziono mieszkająco naprzeciwko mnie około 45 letnia, samotna babke. Gwarantuje ci,ze bez żadnego majątku. Kilka razy zdarzyo sie,ze dzoniono do drzwi z samego rana (jako ze urodziłam dziecko,byłam wziąż w domu)- jak zaglądałam przez diurkę ZAWSZE jakis facet stał pod drzwiami. Już nie wspomne o domofonie i cyganach.Istna plaga.W dodatki mieszkałam na piętrze, gdzie bylo jedynie jakis biuro czynne b.nieregularnie, czasami raz w tygodniu czasami wcale a stara panna potrafiła wyjechac do pracy na pół roku. Na każdy szmer za drzwiami, reagowałam wręcz alergicznie. I uwierz mi, czasami niezłe elementy widziałam, przyklejone nie wiadomo po co, do drzwi naprzeciwko ;/

Gość Pamelcia345678
wyzej to podszyw tak mama ma faceta bo ojciec nie zyje ale on mnie zna i nie bal by sie porozmawiac ja mieszkam sama z mamą w bloku boje sie ze to np na mnie ktoś poluje, jakis bandzior chce mi zrobic krzywde.... jestem ładną dziewczyną i boje sie :( do tej pory cisza a minela juz jakas godzina! a wczesniej to jak najęty ten ktos wydzwaniał dodam ze na kmorke nikt nie dzwonil mi w ogole dzis .

Nie no wiesz, muszę cię przeprosić. Przypomniało mi się jak kiedyś okradziono moja sasiadke, stara babka. Jakiś cygan ja "odwiedził" :D, zagadywał ja, herbatka plotki itp, a tymczasem drugi kolo wbił cichaczem do mieszkania.. ;D reszty domyśl się sama ;)

Gość Pamelcia345678
jeszcze mi przychodzi do głowy ,jedna opcja.W sobote jeden gość walił mnie analnie,no i zlał mi się do odbytu,sądzicie że może chcieć zwrotu tej spermy z duupska ? i dlatego wydzwania ? ja już robiłam kupę i niestety wszystko wypłynęło :(, zwale ręką konia przyjacielowi mojej matki i oddam mu to nasienie ,moze sie niezosientuje ze to jego !