Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Freya.T

znalazłam u faceta prezerwatywy...

Polecane posty

Gość dziwnetowszystkohah
będziesz robić bezpodstawne awantury to szybciej Cię zdradzi niż myślisz.. tzn on będzie Twoje zachowanie uważał za bezpodstawne pociskając Ci kit.. z takimi sprawami trzeba stanowczo.. w momencie znalezienia gumek powinnaś stanowczo, w prostu sposób zakomunikować mu - albo mówisz prawdę albo pakuję się, wychodzę i nie wracam. A nie takie cackanie się. Ewidentnie Cię teraz zdradzi, w domku łatwo poszło się wykręcić to teraz co się będzie przejmował. tak btw tez mi się wydaje że to prowokacja,pierwszy post jest jak jakaś akcja opisana z filmu.. ale nigdy nie wiadomo. może komuś innemu przydadzą się rady tutaj przeczytane, kto wie

Gość takie mam przemyśleniaa
twoje pytanie co powinnas zrobic w takiej sytuacji sa poprostu załosne:-( nie wiesz co zrobić?? ja bym go wypierdzieliła z domu za coś takiego!!facet cie zdradza a ty sie zastanawiasz czy z nim o tym porozmawiac?????:-(

Gość jak to potraktować?
Normalnie. Facet jest odpowiedzialny, nie podrzuci Ci żadnego bachora.

Gość Zwyczajnie Przeciętny
Bądź dla nie go na tyle atrakcyjna, żeby chciał z Tobą być. Bo co innego z kimś być, a co innego się bzykać. To, że zabrał to nie znaczy, że planuje zdradę, ale jak zdradzi to nie złapie niczego. Raczej to tłumaczenie , że kolega chciał pożyczyć jest lekko żałosne, bo co to za kolega? Co to za towarzystwo?

Gość Freya.F
Argumenty faktycznie były żałosne. Nie wierzycie, że w tej sytuacji cokolwiek między nami da się jeszcze naprawić? Moje zaufanie, jego postępowanie... czy to jest jeden z tych momentów, który kategorycznie kończy związek?

Gość lisilla
ja u swojego byłego tez.... nie powiedziałam mu o tym ale kontrolowałam ich stan, niestety jakie było moje zaskoczenie jak w tygodnia na tydzień znikały i pojawiały się w jego torbie na sport w różnych ilościach... już wiem jaki sport uprawiał, już nie jesteśmy razem, po 2 latach wspólnego mieszkania nastąpił koniec, teraz czekam aż odda mi pożyczone pieniądze żebym mogła się od niego wyprowadzic. Nie stwierdzam że tak samo jest w Twoim przypadku ale nie jest to normalne. Obserwuj i jeśli masz odrobinę intuicji to ona powie Ci czy coś jest nie tak czy nie, ale nie ignoruj jej i swoich obaw. Ja odrzucałam gorzką prawdę, wolałam nie wiedziec i to był mój błąd.

Gość wera100
zdradza jak nic :)

Gość jhkjkkhjkjhkjhkjhkj
oczywiscie ze chce sobie zaruchac na boku,no chyba nie jestes na tyle glupia zeby mu w takie bujdy uwierzyc,my tez nigdy gumek nie uzwywalismy, jak bym znalazla u swojego faceta to zadne tlumaczenia by mu nie pomogly, byl by to koniec zwiazku dla mnie, szanuj sie kobieto

Gość p. anna karenina ;
halo! pobudka! gdzie Twój mózg? to oczywiste, że chce poruchać sobie :O

heh piekna wymówka :D ..ja pierdole jak czytam takie opowiastki ty aż sie chce was w chuja robić no wybacz ,ale rozbawiłaś mnie ...dla kolegi prezerwatywy dobre sobie :D jakby sam sobie nie mógł kupić

paradoksalnie to wy takich uwielbiacie bo facet so uprawia dużo seksu z różnymi partnerkami tryska energia i przyciąga kolejne kobiety ..tak to działa to wszystko :D..taki jest ten świat.

facet co ma dużo seksu ( niekonieczkie z jedną kobietą np swoją ) jest facetem szczęśliwym ,a szczęśliwy facet przyciąga jak magnes w dodatku ma dużo lepsze wyniki w pracy więcej przyjaciól bo dosłownie zaraża dobrym humorem nikomu nie dogryza nie jest złośliwy zawsze usmiechnięty , pomocny i w ogóle :) ... Natomiast paradoksalnie facet którego kobiety mówią ,że chcą mieć ( wiernego ) staje się powoli zfrustrowany bo jest uzależniony od seksu od jednej kobiety która wiadomo ,a to mua humorki srorki i takie tam wiec brak seksu zaczyna go frustrować ..w rezultacie taki facet jest nieznośny wkurwia jeszcze bardziej kobieta i zaczyna się fala frustracji i kobieta w rezultacie odchodzi ...od faceta który jej paradoksalnie nie zdradzil ,ale przez to ,że ściskał dzordża był niesczęsliwy i tym nieszczęściem zarażał swoją partnerkę. PARADOKS ? nie koniecznie W końcu lepiej dzielić się tortem niż jeść gówno samemu i od coraz większej ilości osób to słyszę w tym od kobiet ( wersja szeptana na uszko ) Życzę słodkich snów :)

Gość gość
prowokacja ? dla mnie nie właśnie znalazła w samochodzie partnera prezerwatywy. nie nasze tylko jego bo ja biorę tabletki. wytłumaczenie ze to stare które kupił na samym początku naszej znajomości - 4 lata temu. miał je wyrzucić i nagle zamiast w śmietniku lądują w samochodzie. gdy je zobaczyłam byłam w szoku. przecież zawsze mówił ze nie lubi w gumie i dlatego biorę tabletki. dowodów szybko sie pozbył wyrzucił w las.

Gość zaniepokojona

Ja mam podobny problem i chyba już podjęłam decyzję ...

Spotykam się z facetem parę miesięcy i jakiś czas temu zobaczyłam u niego w kosmetyczce prezerwatywy (my nie używamy). Natępnym razem była jedna mniej a teraz zauważyłam, że znów ma ich mnóstwo.

W sumie jak to piszę to sprawa jasna. Smutne.

Ale wylot

Gość MSW

Dopóki nie masz dowodu na zdradę, "nie przyłapałaś go za rękę", to ...aa możesz powiedzieć, martwisz się niepotrzebnie. Prawdziwy facet zresztą zawsze musi być gotowy. To czyni go skrupulatnym i rzetelnym, a to dobrze. Nawet jeśli Cię zdradza, z mojej perspektywy, jako iż mam ogromny dystans do życia, to jest ciekawym człowiekiem który korzysta z życia nie marnując chwili póki młody. W tym przypadku jedyna kiepska sprawa byłaby tym że Ci tego nie mówi, a kłamstwo byłoby najgorsze.