mnich78 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Witam wszystkich Internautów. Ostatnio w sieci znalazłem naprawdę fajny system ogłoszeniowo-aukcyjny quup.pl - Nowe aukcje internetowe, nawet wystawiłem tam kilka swoich ofert. Muszę przyznać " szacun" - może jest troszkę surowy, ale otrzymałem informację od Admina że na bieżąco będą podkręcać layout witryny. Myślę że jeśli nie będą zdzierać z Użytkowników za dużych opłat - to przy niewielkiej pomocy internautów - może mają szansę. Zapraszam do sprawdzenia. Ja na razie w skali od 1- 10, daję im 6 ;))) Czekam na komentarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
golddragon72 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 Tak pomożemy krzyknęli zgromadzeni jednym chórem!! No bez przesady jak ma wisieć to nie utonie tak mówi przysłowie a co do stronki to jak będę miał chwile to może się nawet zarejestruje i wtedy krzyknę pomożemy albo, co innego!?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolka898 Napisano Kwiecień 20, 2012 mnich...a ile dostajesz za reklamowanie tego serwisu? ;P Marketing widać od razu ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach