Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joa-nnnna

W ktorym miesaiacu ciazy zaczeliscie kompletowac

Polecane posty

Gość Joa-nnnna

wyprawke? Kiedy kupic wozek, lozeczko, wanienki itp? Czy ze 2 miesiace przed porodem to juz nie ostatni gwizdek?

Gość Joa-nnnna
No ja wlasnie jestem w 5, jeszcze nic nie mam i tak mnie wlasnie refleksja naszla ;)

Gość Mysiak.....
Ja cały czas kupowałam od kiedy wiedziałam że będę mamą :)

Od początku coś kupowałam. w 8 miesiacu łóżeczko, 3 tygodnie przed porodem wózek. Termin mam za tydzień i kupuję kosmetyki. Późno wszystko, ale remont miałam w domu... Moja sugestia zacznij powoli kupować, bo jak wszystko zostawiasz na ostatni miesiąc to mozesz zbankrutowac;-) Powodzenia.

Gość ugfyfyghj
z wózkiem nie ma co się spieszyć, bo leci gwarancja, a wózek stoi nieużywany, no chyba, że trafi się jakaś super okazja. Odnośnie tematu, ja kupiłam wszystko na raz, ok 1,5 m-sca przed porodem.

Gość sierpniowka
ja rowniez jestem w 5 miesiacu :) tyle ze nic jeszcze nie mam i do czerwca nie planuje nic kupowac.. czerwiec - lipiec to najlepsza pora moim zdaniem jezeli rowniez masz termin na sierpien

Gość ja bym nie czekała na ostatani
gwizdek. ja zaczęłam kupowac po usg połówkowym kiedy byłam pewna płci. teraz jestem w 36 tyg i mam juz praktycznie wszystko oprócz drobiazgów . pózniej nie ma juz sił na zakupy. uwierz chodzenie po sklepach w 8 czy 9 miesiacu to masakra - bola plecy, nogi. a ciuszki trzeba jeszcze poprać i poprasowac co tez wymaga czasu. nigdy tez nie wiadomo czy dziecko wczesniej nie bedzie sie pchało na świat. ja i tak duzo kupiłam przez neta bo po prostu było o wiele taniej niz w sklepach. ale wózek np chciałam zobaczyc w sklepie .

Ja mam termin na czerwiec i narazie tylko kupiłam rożek:) Na te duże zakupy czekam na męża jak przyjedzie czyli za jakieś 3 tygodnie:)