Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomniiibezrobotnaiiiiiiiii

właśnie wróciłam do pokoju swego i POJĘŁAM wiecie...

Polecane posty

ze jestem URATOWANA od tej chorej umysłowo rodziny NA ZAWSZE krzyżem rodowodowym z 3 skrzydłami. TAKIE ŚWIRY. I tak mam babcię i matkę, że nie podobała się matka Polka to jeszcze została Afrykanka. No ale to jedno, a drugie to wiecie reszta. Data urodzenia A POWIESZONY SZPITAL? Nie było tego. Bo wszyscy na mnie za co mam ten krzyż. Za krzyż w życiu. A co sądzić o dyrektorce szkoły ŚREDNIEJ, ktora słuchajcie jedyne czym żyje to papieros i tyle. I też ma ten krzyz sie dowiem od ludzi i babsk na poczcie i rodowod - eeee bez sensu. A po co wam taki krzyż. Mnie żebym nie dostała paszportu indyjskiego choć mam to gdzieś - wolę rentę. A wam po co? I tyle. I wiecie ale wy macie opinię - ani krzyża mi nie dokończyliście - ta rodzina. I ten Fin w Holandii co skacze? Ile ma skrzydeł? Nawet dwóch - i takie z was śledzie w puszce, ale najmądrzejsi na świecie. Ja też z tym Janem Ewangelistą bo tak sie zajechałam sie dowiem. No Polską. Tam bym miała Jana Ewangelistę. Choć na USA CO TO MA BYĆ? Czemu nie? Bo jakie mam poglądy? TAKIE. EWANGELICZNE. Czemu nie? I WIZUALIZACJA mnie interesuje. Bardzo. A czemu ludzie tak chodzą do kina? Bo mają ZŁA MATMĘ. Normalnie sobie narysujesz coś, namalujesz - takie coś - jakieś FILMY. O czym to jest i tyle?

Powiem wam, że między innymi byłam w aptece i za 5 zł kupiłam sobie magnez i potas na kręgosłup. Może mi przejdzie. Trochę wiecie sobie podjem - zobaczę czy będzie mi lepiej. A dostanę rentę i się zapoznam lepiej z róznymi tabletkami. Na razie mam tylko za 5 zł żeby coś kupić. 50 tabletek, a tak? Bo potas też jest ważny, a czemu mnie te mięśnie tak złapały i tak dalej... takie coś to jest. Na razie podrawiam - znowu bez paczki - co o tym myśle? Tyle - wsyzstko leci w dół. Gdańska nie mają - czego się zamierzają trzymać? Muszą mi to dawać bo rozwaliłam Gdańsk. Wszystkie durne pały z roboty wylecą i tyle. Jak tak sobie ladies życzą? Jakieś pół głupie Żakliny rządzić mi nie będą i tyle :( Takie życie stety niestety i koniec :(