Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenka3232333333

ledwo widoczna kreska:)

Polecane posty

Gość Lenka3232333333

Hej, pisalam ostatnio o becie hcg itd, czesc osob twierdzila ze 1,2 to nie ciaza, fakt to nie ciaza, ale moze swiadczyc o zaplodnieniu, dzis po 6 dniach od bety zrobilam test ciazowy wyszla blada kreska, ale wyszla.. ciaza?:) boje się najbardziej ze poronie:( boli mnie bardzo brzuch, tzn podbrzusze, czy to cos zlego?

Gość zrób bete dla pewności
wiesz, dużo babek sobie wkręca tą drugą bladą kreskę, wiec powtórz tą bete dla pewności.

Gość efhnbad
ten bol brzucha na początku jest normalny, jeszcze bedzie dokuczał przez kilka tygodni no i później na końcu...

Gość Lenka3232333333
wiem ze moze sobie wkrecaja:) tez pomyslalam ze wkrecam sobie to polecialam do faceta i sie spytalam czy ja widzi czy nie:D powiedzial ze jest, ale dla pewnosci zrobilam jeszcze inny test z innej firmy, i wyszla bardziej widoczna.. nawet widac juz na zdj ją:D i kolezanka potwierdzial..wiec chyba nie wkrecam:)

ja tak mialam.niestety musialam zrobic test kilka dni przed miesiaczka bo sie rozchorowalam a ze planowalam dziecko chcialam spraedzic czy nie jestem w ciazy. po raz 1 wyszedl negatywny w dniu miesiaczki robilam jeszcze raz i 2 kreska wyszla bardzo jasnazrobilam nastepnego dnia rano i byla juz bardzo widoczna.bylam w ciaz ok 4 tyg.zrob test w dniu miesiaczki albo 1 dzien po niej i najlepiej z samego rana.wtedy bedzie najdokladniejszy.

Gość tez tak miałammM
strasznie chciałam sie szybko dowiedziec czy jestem w ciazy a okres miałam nieregularny wiec nie wiedziałąm kiedy mam sie spodziewac okresu. zrobiłam 4 testy co dwa dni. negatywne wszystkie ani cienia kreski. zrobiłam beta hcg wyszło mi 0,7 przy normie 5>ciąza. zrobiłam za pare dni znowu test ciążowy i wyszła taka kreska druga ze wszyscy mi mowili ze tylko ja ją widze, ale widziałam ją, pod odpowiendim kątem i swiatłem widziałam. dziś jestem w 20 tygodniu ciązy tejże właśnie wyimaginowej kreski :)