Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulincia73984656

Nie chce mi się już żyć... Czy ktoś mógłby mi pomóc...

Polecane posty

Gość Paulincia73984656

Od soboty mam okropnego dołka psychicznego. W niedzielę rano postanowiłam, że się nie dam, że będę robić wszystko, aby ten dzień był udany. Wybrałam się do kina, aby poprawić sobie humor, jednak zamiast wybrać komedię wybrałam Titanica 3D. Wyszłam popłakana, nastrój pogorszył mi się jeszcze bardziej. Zakochałam się w Jacku. Nie mogę przestać o nim myśleć, o jego charakterze, urodzie. Zdałam sobie sprawę, że jest to chyba spowodowane samotnością i pragnienia bycia kochaną, a w Titanicu ta historia jest ukozana idealnie. Nie spałam w nocy, bo myślałam tylko o Leonardo, śnił mi się, a rano ściskało mnie serce z bólu... Wiem, że pewnie myślicie, że zwariowałam i wiem też, że to minie. To samo miałam rok temu, gdy oglądałam film o I wojnie światowej. Też był tam mężczyzna moich snów. Już nigdy mężczyźni nie będę traktować kobiet jak to robili kiedyś. Szanowali, troszczyli się, byli całkowicie oddani, nie było popierdolonego internetu, fotek, było cudownie. Mam 19 lat, a czuję jakbym straciła już wszystko... Chciałabym przeżyć te 3 dni z Jackiem, przeżyć tak cudowną miłość jaką ukazał tam Cameron i zginąć w lodowatym Atlantyku, niż żyć tak jak teraz, w tych czasach. Mam już wszystkiego dość, nawet myślałam, żey się zabić.

Gość Forever Alaan
Ja mam tak samo mam 18 lat, i wiem że mnie ciągnie do osoby którą kochałem tylko dla tego że boję się być sam. Ona mnie pokochał, pomogła, a potem zraniła potwornie :( boli ale trzeba żyć dalej w samotności, jesteśmy młodzi nie martw się :) Ja dla niej podobno byłem księciem z bajki - tak mówiłaa, na rękach ją nosiłem dosłownie :( ale cóż ...

Gość Paulincia73984656
O niczym innym nie potrafię myśleć, nie potrafię skupić uwagi na nauce, bo zaraz włączam internet w telefonie, oglądałam zdjęcia Leonarda, czytam o Titanicu, o jego pasażerach... Zaczynam już sama myśleć o sobie, że zwariowałam i powinnam udać się na jakąś terapię dla skrzywdzonnych przez los.

Gość Forever Alaan
Nie smuć się :) nie można tak, wyłącz tel i zajmij się czymś przyjemnym dlaCiebie :) Co lubisz robić w wolnych chwilach ?