Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hobbit1

podejrzewam zdradę męża

Polecane posty

Podejrzewam, że mój maż mnie zdradził lub wdał się w jakiś romans. Kiedyś jak wrócił z pracy wyczułam na jego służbowym ubraniu damskie perfumy. Zapytałam się dlaczego śmierdzi damskimi perfumami? Powiedział, że się bawili tak w pracy i psiknął się perfumami swojej koleżanki. Nie mogę o tym zapomnieć i jakoś w to nie wierzę. Niedawno jechaliśmy samochodem powiedział do mnie Kasiu i to na pewno nie jest moje imię wkurzyłam się strasznie. Też nie wiem co mam o tym myśleć. Masakra jakaś bardzo się zadręczam. On mówi, że mnie nigdy nie zdradził i mnie bardzo kocha. Dodam, że nie jest aż tak bardzo atrakcyjny. Proszę o poradę co ja mam o tym wszystkim myśleć , może jestem zbyt naiwna?????

Gość Panlalalanina
może to naprawdę przypadki i nić złego się nie dzieje.

Gość jskwaaksso
Moj tato kiedys zadzwonil do mamy i mowi:ania?mama ma na imie gosia,wiec pyta,co on mowi a on powtarzal :halo ania? I tak wyszla jego zdrada bo sprawdzilismy pol.w bilingu i zadzwonilysmy do "ani", wpolczuje ci

Gość jhkjkkhjkjhkjhkjhkj
moze dla ciebie nie jest tak bardzo atrakcyjny,a dla innej moze byc, ty sobie tak nie tlumacz, mojego tez uwazalam za ideal, no ale niestety, musze stwierdzic ze wszyscy faceci to zwierzeta,uwazaj