Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciaz.go.kocham

Kocham go,a on kocha mnie i inna

Polecane posty

Gość wciaz.go.kocham

Byliśmy prawie 3 lata, kochaliśmy się ale też wciąż awanturowaliśmy, poznalam innego, mialam dosc zostawilam go we wrzesniu, ten inny okazal sie dupkiem, zadzwonilam do pierwszego,umowilismy sie zeby pogadac, skonczylo sie seksem,poplakal sie i powiedzial,ze wciaz mnie kocha, mimo, ze od grudnia jest z inna, mowi, ze nie jest ladna, ale jest z nia z rozsadku, bo nie jest tak klotliwa i rozkapryszona jak ja, nie chce jej zostawic jak na razie, i mowi, ze mozemy sie spotkac, nie dla seksu,ale tak po prostu,zeby sie zblizyc,ale w tym samym czasie chce byc z nia,kja powiedzialam,ze albo ja zostawi i sproboujemy od nowa,albo nic, i on powiedzial,ze na pewno jej teraz nie zostawi bo nie chce jej ranic,wiec, powiedzialam, pa i nie pisz i nie dzwon wiecej, bo jej pokaze jego esy do mnie,on smutnego odpowiedzial, po krotkiej rozmowie, ok...i ze zawsze bede w jego sercu.. JAK GO ODZYSKAĆ!?? ;(

Gość wciaz.go.kocham
pomóżcie, ja bardzo cierpie:(

Gość no tak ...
Jeżeli on cie kocha to co tu odzyskiwac?! Bierz go za wszarz i kontynulujcie stary wasz zwiazek...

Gość wciaz.go.kocham
ale on nie chce jej na razie zostawic, a je nie potrafie tego zaakceptowac, nie potrafie spotykac sie z nim wiedzac,ze zaraz pojedzie do innej :9 a moze powinnam to przecierpiec, dla tej milosci? przyznaje, to w wiekszosci moje wina, to ja zniszczylam ten zwiazek

Gość napalona16
plakal wiec dupa nie facet

Gość niazły manipulant
z niego

Gość wciaz.go.kocham
on plakal, bo jest w trudnej sytuacji, wie,ze jestem trudna, i go zostawilam, ale mnie kocha, nasza milosc byla silna..

Gość wciaz.go.kocham
pomozcie ;(

Gość wciaz.go.kocham
prosze nie mów, ze manipulant, znam na wskroś, prxzez te 3 lata bylismy nierozlaczki, to ja odeszlam, tak, bardzo cierpie ;(