Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciaz.go.kocham

Ja go kocham, a on mnie i inna

Polecane posty

Gość wciaz.go.kocham

Byliśmy prawie 3 lata, kochaliśmy się ale też wciąż awanturowaliśmy, poznalam innego, mialam dosc zostawilam go we wrzesniu, ten inny okazal sie dupkiem, zadzwonilam do pierwszego,umowilismy sie zeby pogadac, skonczylo sie seksem,poplakal sie i powiedzial,ze wciaz mnie kocha, mimo, ze od grudnia jest z inna, mowi, ze nie jest ladna, ale jest z nia z rozsadku, bo nie jest tak klotliwa i rozkapryszona jak ja, nie chce jej zostawic jak na razie, i mowi, ze mozemy sie spotkac, nie dla seksu,ale tak po prostu,zeby sie zblizyc,ale w tym samym czasie chce byc z nia,kja powiedzialam,ze albo ja zostawi i sproboujemy od nowa,albo nic, i on powiedzial,ze na pewno jej teraz nie zostawi bo nie chce jej ranic,wiec, powiedzialam, pa i nie pisz i nie dzwon wiecej, bo jej pokaze jego esy do mnie,on smutnego odpowiedzial, po krotkiej rozmowie, ok...i ze zawsze bede w jego sercu.. JAK GO ODZYSKAĆ!?? ;(

Gość jesteś brzydki????????
on juz ciebie nie chce po co go chcesz odzyskac, ze powiedział ci bajeczke ze tamtej nie kocha tylko ciebie? opanuj sie :P

Gość wciaz.go.kocham
przyznal,ze ja kocha,ale powiedzial, ze mnie tez, plakal, mowil, ze jest miedzy mlotem a kowadlem, znam go i Wiem, ze mowil prawde, to sie czuje...

Gość głos z nieba...
dokładnie zdradził ja.. bu.. i nie chce zostawic.. chce miec kochanke

Gość wciaz.go.kocham
WIem, ze mnie kocha -to pewne, ale ja go traktowalam jak smiecia :( zaluje, to ja mu kazalam, przestac pisac i dzwonic pod grozba pokazania tej innej esow od niego

Gość wciaz.go.kocham
pomóżcie ;(

Gość wciaz.go.kocham
dlaczego, nic nie piszecie, jestem taka samotna :( mam mega depresje ;(

Gość Gosiaczekkk84
Jeżeli facet kocha dwie kobiety to powinien być z tą drugą bo gdyby kochał naprawdę tą pierwszą to na pewno nie zakochałby się w tej drugiej ...

Gość wciaz.go.kocham
a moze, ja wyeliminowac pokazujac, esy jego do mnie?? ehh,to swinskie...;(

Gość golf man
głupia ci­pa jestes, masz naje­bane pod kopułą daj mu spokój, niech sobie ułoży zycie z kimś normalnym🖐️

Gość wciaz.go.kocham
dlaczego uwazasz, ze glupia? uzasadnij

Gość golf man
"pa i nie pisz i nie dzwon wiecej, bo jej pokaze jego esy do mnie" i jednocześnie "JAK GO ODZYSKAĆ!?? ;(" no głupia :D:D

Gość wciaz.go.kocham
bo on, wciaz, pisal, mimo, ze jej nie zostawil, a to mnie bolalo, wolalam, zeby zniknal na zawsze lub byl tylko moj, rozumiesz?

Gość trochę_smutna
autorko- masz klase ze kazalas mu wybrac i mimo ze go kochasz nie zgodzilas sie na trojkat.