Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciaz.go.kocham

Kocham go,a on kocha mnie i inna

Polecane posty

Gość wciaz.go.kocham

Byliśmy prawie 3 lata, kochaliśmy się ale też wciąż awanturowaliśmy, poznalam innego, mialam dosc zostawilam go we wrzesniu, ten inny okazal sie dupkiem, zadzwonilam do pierwszego,umowilismy sie zeby pogadac, skonczylo sie seksem,poplakal sie i powiedzial,ze wciaz mnie kocha, mimo, ze od grudnia jest z inna, mowi, ze nie jest ladna, ale jest z nia z rozsadku, bo nie jest tak klotliwa i rozkapryszona jak ja, nie chce jej zostawic jak na razie, i mowi, ze mozemy sie spotkac, nie dla seksu,ale tak po prostu,zeby sie zblizyc,ale w tym samym czasie chce byc z nia,kja powiedzialam,ze albo ja zostawi i sproboujemy od nowa,albo nic, i on powiedzial,ze na pewno jej teraz nie zostawi bo nie chce jej ranic,wiec, powiedzialam, pa i nie pisz i nie dzwon wiecej, bo jej pokaze jego esy do mnie,on smutnego odpowiedzial, po krotkiej rozmowie, ok...i ze zawsze bede w jego sercu.. JAK GO ODZYSKAĆ!?? ;(

Gość Panlalalanina
jak będzie chciał to sam przyjdzie.na kolanach

Gość wciaz.go.kocham
nie macie wiecej rad ;(??

Gość blackcherry696969
nic na sile, w koncu powiedzial ci, ze nie chce zostawiac tamtej, czyli chce z nią byc. moim zdaniem nie powinnas sie za bardzo starac, jeszcze mu ego urosnie i bedzie mial cie gdzies pozniej..

Gość Uddkdf
Lepiej być z fajną, miłą dziewczyną niż z pustą, rozkapryszoną księżniczką. Więc daj mu spokój

Gość frufajka
Po lbie i zawlec za kudly do jaskini.

Gość wygadana
przede wszystkim nie daj sie wciagnac na kolejne numerki bo tak go nie zyskasz...

Gość wciaz.go.kocham
kurcze, mieliśmy się spotkać , żeby tylko pogadać, ale łączy Nas coś silnego... on sam mówiłó, że możemy się spotykać bez seksu, żeby się zblizyć, i chcial zobaczyc czy sie zmienilam, ..ale to bedzie trudne, tak bez seksu, i mysle, ze seks bardzo zbliza..

Gość wciaz.go.kocham
podbijam

Gość wciaz.go.kocham
nie potrafie przestac myslec o nim