Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zagubionataka.

Były chłopak mnie szantażuje .

Polecane posty

Chodzi o to ,że z moim byłym chłopakiem uprawiałam seks. Zerwałam z nim i poznałam nowego. Powiedziałam mu ,ze ja już to robiłam i tak dalej... Było nawet ok , związaliśmy się... Nie potrafiłam dłużej z nim być , i z nim zerwałam... On od ponad 2 miesięcy mnie szantażuje...powiedział ,ze albo do niego wrócę , albo będe z nim uprawiać seks , Albo ON WSZYSTKIM rozmowie w tym mojej mamie - nie wiem skad , ale ma do niej numer , też , chce to powiedzieć , moim znajomym i do tego mamie ! W moim wieku nie wypada tego robić gdyż mam dopiero prawie 15lat , ale trudno...nie cofnę tego... Powiedziałam mu ,ze do niego nie wrócę , i powiedziałam mu też ,ze nie bęe potrafiła znowu tego zrobić...on powiedział ,ze to rozpowie... Pomocy , co ja mam robić ?!!!!

Gość eeeeeeeejak nie
nagich fotek to co to za szntaszzzzzzzz

Gość ty i sex
dziwczynko ja w twoim wieku nie wiedzialam do czego sluzy dol a ty juz sex uprawaials moze nie umie sobie znales dziwczyny do sexu albo naprawde mu sie z toba podobalo

Gość TEMAT ZGŁOSZONY NA POLICJĘ
Powód- w wieku 15 lat bez zgody rodziców nie można uprawiać seksu oraz szantaż

Gość Skoro to taki cham
to i tak juz na pewno wszystkim kolegom opowiedział. Nic - musisz to przełknąc, a wnioskuje, że skoro się mamy boisz, to chyba jesteś nieletnia. I glupia. Za błędy się płaci, bylo sie nie pchać do wyra byle jakiemu śmieciowi. 🖐️

Gość W WIEKU DO 15 LAT
NIE WOLNO I ZGODA RODZICÓW NIE MA TU NIC DO RZECZY. A TY SMARKATA NIE MOW O GLUPOCIE BO TWOJA PRZEWYŻSZA WIEZE EIFFLA :D

Nie zrozumieliście mnie. Miałam 2 chłopaków... z 1 to robiłam i on tego nikomu nie powiedział. a temu 2 powiedziałam ,ze uprawiałam seks z tamtym 1 ,...ja z nim zerwałam , a on mówi ,ze albo do niego wórce , albo będe z nim uprawiać seks - inaczej wszytsko rozgada , i mojej matce też.

Gość TEMAT ZGŁOSZONY NA POLICJĘ
Tłumaczyć się będziesz w sądzie mała dziwko! Namierzamy IP

Gość ale autorze tak
a ty rocznikowo masz te 15 lat ? bo wiesz: Art. 200. 1. Kto doprowadza małoletniego poniżej lat 15 do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. wiec ty tez bys moga go szantazowac ... ale pewnie juz masz uonczone 15 lat, kiedy zaczelas sie z nim byzkac?

Gość ale autorze tak
a piszesz prawie 15 lat, czyli masz jeszcze 14 :):) no to powiedz mu, ze pojdziesz na policje, jesli nie zamknie mordy bo uprawial sex z nieletnia :P

Gość spalona zapałka
ale kara dotyka tylko pelnoletniego sprawcy, jesli on tez jest nieletni, nic mu nie zrobia. ale moze jest wystarczająco glupi, zeby sie nabrac. :D

Gość ale autorze tak
a no tak o tym zapomnialam :P ale nieletnie siksy to teraz najczesciej ze starszymi sie pieprza , wiec moze akurat :D

Gość spalona zapałka
Glupota dzisiejszych lasek mnie zadziwia :D 🖐️ Same pakuja sie w problemy a potem placz i zgrzytanie zębów bo z nich ktoś dzifki robi :O

Nie jestem dziwką , i ten chłopak był w moim wieku . Wy chyba nie wiecie kto to tak na seiro jest dziwka. Idźcie się wyżywać na kimś innym , a nie kurde na mnie , ja wam nic nie zrobiłam , prosze tlyko o pomoc , jak nie umiesz pomóc - NIC LEPIEJ NIE PISZ.

Gość spalona zapałka
dobra dziunia, zagraj jego bronią :D udawaj, że chcesz do niego wrócić, poprzymilaj się, zagraj ze jesteś nim zafascynowana :classic_cool: niech ci zrobi striptiz przed seksem :classic_cool: załącz dyskretnie kamerę w telefonie i nagraj jego wystep :classic_cool: a potem wręcz mu go na plytce i powiedz, ze jak bedzie fikał, film znajdzie się na Facebooku i cala szkola bedzie mogla podziwiac :D 🖐️

Gość martaaaaaaraffafaaa34555
to dobrze, ze chociaz sobie zdajesz sprawe z tego, ze w tym wieku sie nie uprawia seksu. Juz nie chce mowic co by bylo gdybys zaszla w ciaze itp. powiem tylko, ze to co sie stalo to sie nie odstanie! ale nigdy wiecej tego nie rob, chyba ze po slubie lub przynajmniej za 5 lat! nie jestes dziwką i nie sluchaj tych bredni. wierze w to, ze jestes bardzo wartosciowym czlowiekiem, ale w internecie to kazdy jest madry i w szczegolnosci na 'zyciu uczuciowym' kazdy moze zostac zrugany i zwyzywany. Coz.... ten portal nie odpowiada za uczestnikow. powiedz mu zeby powiedzial jak chce. powiedz, ze Twoja mama juz wie i ,ze jesli nie przestanie Cie szantazowac to pojdziesz na policje za szantaz, zastraszanie, namawianie a wrecz zmuszanie do seksu i psuje opinii. oczywiscie za zadne skarby nie kochaj sie z nim bo to nic nie da i dopiero wtedy bedzie wszystko rozgadywal! udaj, ze sie go nie boisz, a jesli cokolwiek komukolwiek powie to sie wypieraj i powiedz, ze to po prostu zemsta za to, ze nie chcesz byc z takim frajerem.

Gość sassssssssssssss
powiedz mu, ze tak nikt mu nie uwierzy i zaprzeczaj, że nigdy nic z nim:P

Gość wygadana
Problem jest na wielu poziomach Przede wszystkim zaczełas za wczesnie i zobacz z jakimi musisz borykac sie teraz problemami.. Proponuje na jakis czas "zaszyć" sobie wagine.. Zobacz oddałaś sie i co z tego masz? Zyskałaś samotność,a z oddaniem dziewictwa oddałaś szacunek dla jakiegos frajera.. nikt tu nie bez powodu tak Cie nagaduje.. Przemysl to i wez na wstrzymanie.. Nie skupiaj sie na plotach skup sie na sobie.