Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 1987

Dieta 500 kcl od 17.04.2012

Polecane posty

Gość Ona 1987

Witam wszystkie odchudzajace sie kobietki więc tak jak w temacie od jutra 500 kcl;)

Gość Ona 1987
Mam nadzieje że jutro ktoś się przyłączy

Gość Ona 1987
No to pierwszy dzień za mną i tak jak planowałam zjadłam około 500 kcl;)

Gość Ona 1987
Oooooo to super!!! A co głównie jesz na takiej diecie? jak wygląda twoje menu i ile chcesz schudnąć????

Schudnąć to chcę 10 kg. W sumie,to jem to na co mam ochotę.Ale ważę i przeliczam na kcal:)I powiem Ci,że bardzo dobrze się czuję:) A Tobie jak minął ten pierwszy dzień?Co zjadłaś?

Gość Ja 1987
hej. tez zaczelam ta diete, no moze nie 500kcal a 600kcal. mam do zrzucenia 10 kg. po zimie wygladam jak beczka. zawsze odchudzanie szlo mi bez problemu, a teraz tak ciezko. brak mi motywacji.

Gość Ja 1987
a ja rano tylko kawe rozpuszczalną z cukrem. obiad to warzywa na patelnie i wieczorem kanapki. także wyszło te 600kcal.

No to kolejny dzień dietki dzisiaj na śniadanko 2 wafle ryżowe z serkiem dzisiaj jeszcze kawka, kaszka manna i 2 jabłka;)

Gość Ja 1987
a ja kawa warzywa i cos wymysle na kolacje. mam wyrzuty, bo troche zjadlam slodyczy. 600kcal nie przekroczylam ,ale zla jestem. teraz musze kolacje zmniejszyć.

A nie przejumuj się że troszkę słodyczy zjadłaś ważne żebyś dalej kontynuowała swoją dietkę

Gość Ja 1987
czesc! 3 dzien dzisiaj. troche lepiej mi juz idzie. nie podjadałam dzisiaj. mam obsesje codziennego ważenia sie. troche wody mi poleciało. niech sie oczyszcza organizm z toksyn.

Gość Ja 1987
słuchaj Ty jedz warzywa na obiad szybciej schudniesz dobrze będziesz się czuć i nie stracisz witamin. ja kupuje warzywa HORTEX. ja już na rożnych dietach jestem od 3 lat i zawsze chudnę tyle co planuje. także dobrze Ci radzę. nie możesz wyjałowić organizmu.

Gość Ja 1987
słuchaj Ty jedz warzywa na obiad szybciej schudniesz dobrze będziesz się czuć i nie stracisz witamin. ja kupuje warzywa HORTEX. ja już na rożnych dietach jestem od 3 lat i zawsze chudnę tyle co planuje. także dobrze Ci radzę. nie możesz wyjałowić organizmu.

Wiem,że powinnam więcej warzyw jeść, dlatego na weekend planuje warzywka z piersią z kurczaczka zjeść;) a jeśli chodzi o dzisiaj to 3 wafle ryżowe, 1 serek wiejski light+pomidor i natka pietruszki, joghurt light, 2 jabłka no i kawka oczywiście z cukrem;p A te warzywka to jak przyrządzasz???? A jeśli chodzi o te Twoje dietki to jakie juz stosowałaś i ile chudłaś??? No i ile teraz wazysz przy jakim wzroście??

Gość Ja 1987
rożne diety stosowałam np 1000 kcal, 1200 kcal, kopenhaska itd. kiedyś ważyłam 95 kg przy wzroście 168 cm, a teraz 66 kg ważę, a było tak, że już ważyłam 60 kg no, ale wiadomo jak to zimaaa i znowu mi się przytyło, ale mój cel to 55 kg. muszę schudnąć, bo mam cała szafę zajeb... ubrań i nie wyobrażam sobie, że w nie nie wejdę. ciężko jest, ale osiągnę swój cel. najpierw to 60 kg potem 55 kg. każda niemądra dieta powinna być konsultowana z dietetykiem. a moje nigdy mi nie szkodziły. moje koleżanki były zachwycone moją zmiana i mówią, że to ja powinnam być dietetykiem. i nic mi nigdzie nie wisi.

Gość Ja 1987
a Ty Ona 1987 ile ważysz?? ile masz wzrostu??

Ja mam 168cm. i waga poczatkowa tego 17.04 to 58kg. przez jakieś 4 lata utrzymywałam wagę 55kg. no ale niestety trochę przytyłam, mój pierwszy cel to 53kg.;)

No to widzę że jestes doświadczona w dietkach no i gratulacje spadku wagi! Ja oczywiście też wczesniej stosowałam diety ale były baaardzooo krótkie;p A powiedz mi jeszcze jak przyrządzasz te warzywka?? dodajesz jakies przyprawy?

Gość Ja 1987
hej. ja wrzucam je na patelnie podlewam szklanką wody sole i pieprze do smaku. i tak z 15 do 20 minut się duszą. trzeba sprawdzać aż będą miękkie. kurdę to Ty jesteś szczupła w sumie. ja marzę, żeby jak najszybciej ważyć te 58 kg. ale rozumiem Cię. mam w rodzinie siostry z waga 50 kg przy wzroście 168 cm i jestem w nich zakochana. wszystko fajnie leży.

Oj dzisiaj już zjadłam dużo jakieś 600kcl. ale jeszcze tylko 1 lub 2 jabłuszka i to tyle na dziś;)

No na szczęście nic więcej dzisiaj już nie zjadłam...ale muszę więcej zdrowych rzeczy jeść a nie jakieś tam jogurty czekoladowe..... A Tobie Ja 1987 jak dzisiaj poszło?????

Gość rozwiewam watpliwosci ....
glodzac sie, organizm gorzej spala, wiec diety polegajace na glodzeniu sie sa bez sensu, nie mowiac o tym, jak niszcza organizm i oslabiaja prace mozgu. no ale jak chcecie ... ;) zdrowa i efektywna dieta to jedzenie bardzo malych porcji zdrowego i pozywnego jedzenia. wtedy spalanie jest jak ta lala, a mozg tanczy i spiewa z radosci :)

Gość rozwiewam watpliwosci ....
poza tym co to zajedznie - wafle ryzowe (puste kalorie i bezproduktywne weglowodany), jogurty light? przeciez bez tluszczu to tylko bedziesz glodna i zmeczona, gdzie wtedy energia na sport, prace?

No to dzisiaj już po sniadanku 2 cieniutkie wafle ryżowe + jajko:) Zapraszam innych do wspólnego odchudzania!

Gość Ja 1987
hej. dzisiaj mam baardzo dobry humor. stanęłam na wagę, a tu 1 kg mniej. wiem, że to woda ale i tak się cieszę. mi tez się te kalorie wahają nie przejmuj się. raz mniej raz więcej, ale najważniejsze, żeby nie przekroczyć 1000 kcal. piję też bardzo dużo wody około 3 litry. Ona 1987 z jakiego jesteś województwa?? jeśli możesz napisać oczywiście.