Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franciska

Czuję się nikomu niepotrzebna. Smutno mi bardzo.

Polecane posty

Gość Franciska

Przytuli mnie ktoś?

Gość icek z Łodzi
ja nawet ucałuje

Gość sqssqsq
ja bardzo mocno przytule i namiętnie pocałuję :)

Gość głos z nieba...
:)

Gość Franciska
Kochany jesteś?

Gość sqssqsq
Franciska Kochanie czemu sie czujesz taka niepotrzebna ?

Gość głos z nieba...
przytulanko dla Ciebie:) i to też dla Ciebie: https://www.google.pl/search?q=u%C5%9Bmiech&hl=pl&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=_nyMT-3TGsre4QTy3fGyDQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=586

Gość ZdołowanaDziewucha
Ja również:( Jeszcze mój facet wypomniał mi w sobotę, że nie pracuję i jak tak mogę w domu siedzieć (nie mieszkamy obecnie razem):( Szukam pracy ale niestety nie ma odzewu. Już zaczynam być zdesperowana z lekka. Przestałam wierzyć w siebie i nie mam jakieś pozytywnej energii, wiary w siebie i motywacji:( Dodam, że mój facet chce abym nie wiadomo kim była i ile zarabiała na dzień dobry:( Pracowałam już za średnie pieniądze podczas studiów - udaje,że nie pracowałam bo co to za praca:( Często ten fakt pomija i mówi "przecież jeszcze nigdy nie pracowałaś", "może czas najwyższy zacząć pracować" Dostał kontrakt w sporo km od domu. Pojechałam za nim, odmówiłam chyba z 3 prace bo ostatecznie przekonał mnie (i ja też chciałam), że damy radę, że ważne aby byc razem bo 1300-1500 nas nie zbawi, a warto być razem. Teraz chyba niewykorzystane sytuacje się mszczą, niestety.... A on mnie jeszcze dobija. Obecnie znów czeka nas wyjazd. Z tego powodu nic tutaj nie szukałam, choć i tak cv wysyłałam. Znów mi pierdoli czy już pracuje. Obecnie kończę zaocznie magisterskie. Generalnie gada mi o innych rzeczach również ale jak np. mam kończyć jakiś kurs zawodowy jak nie mam za dużo kasy? Troszkę mnie to boli bo dodatkowo mnie dobija:( Czuję się nic nie wartą osobą bo przecież nie mam obecnie rewelacyjnej pracy lub/i nie wykorzystuję tego okresu do kończenia jakiś płatnych dodatkowych kursów. Gdy mówię mu, że może sam niech znajdzie prace na miejscu to mowi, że wie jak jest tragicznie....

Gość Franciska
Przez moje sąsiedzkie otoczenie się tak czuje. I nie tylko. Dziewucho to jest nas dwie.