Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeeeeelp

POMOCY!! Z CZERNI NA BLOND, KTÓRY FRYZJER SIĘ TEGO PODEJMIE? :((

Polecane posty

Gość heeeeeeelp

Boję sie panicznie spalenia włosów lub ścięcia ,co mi polecacie? Który fryzjer się tego podejmie? Może sama kombinować?

Gość wlosy trzeba najpierw odbarwic
a to wykonasz tylko u profesjonalisty. Sama przez to przeszlam (choc zmiana nie byla az tak duza. Od ciemnobrazowych do jasnorudych). Preparaty sa bez amoniaku, sa wiec bezpieczne. Odbarwione wlosy mialy kolor prawie blond (ale nierowne, jakbym "siwiala" nierownomiernie). Caly zabieg odbyl sie podczas jednej wizyty. Sporo zalezy od tego w jakiej kondycji sa Twoje wlosy obecnie, czy nie sa zniszczone?

Gość Pseudonim12345
Chciałam również przefarbować włosy na blond z farbowanych czarnych. Koleżance fryzjerka to odradziła, raczej radzą stopniowo rozjaśniać pasemkami. Zależy jakie masz włosy bo możesz bardzo je zniszczyć, połamać i spalić kompletnie. Znajoma rozjaśniła włosy a blond z ciemnych. Brała prze tydzień tabletki na odbudowę włosów i nie było źle ;) Co prawda od razu przefarbowała je na rude bo blond jej się nie spodobał. Podobno w pierwszym dniu włosy to kompletne siano ale jakoś później dają radę ;)

moje od razu byly ladne i zadne tam siano nie wyszlo:) moja fryzjerka powiedziala, ze stare preparaty byly niebezpieczne, ale teraz pojawila sie nowa linia kosmetykow i z nimi mozna przeprowadzac takie zmiany podczas jednego dnia.

Gość KarolajnaNiebieska
Oooo no to muszę również u mnie w mieście popytać u fryzjerów. Dobry fryzjer zrobi wszystko, taka prawda :) a wiesz może jakiej firmy te preparaty?

nie pamietam, niestety :( sadze, ze fryzjer oceni stan Twoich wlosow, jak pomoze wybrac odpowiedni kolor.

...kolor mozliwy do osiagniecia :)

Gość KarolajnaNiebieska
Myślę, że nie byłoby u mnie większych problemów bo włosy mam bardzo gęste i grube... może się w końcu odważę na bląd ;)

Gość ckicia
jak już to BLOND!!!! ty wyżej :o

Gość luska.li
jak fajnie sie czyta post gdzie sie nikt nie kloci :)