Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjhfioufaaa

O CO CHODZI Z TYM KRYZYSEM?

Polecane posty

Gość jjhfioufaaa

Szukam w siecie pomysłów na umeblowanie mieszkania i wysyłam meile do różnych firm , czekam kilka dni i zero odzewu... O co w tym chodzi? Chciałam w zabudowie wszystko zrobić nie chce żadnych meblościanek itp rzeczy Ale nikt nie chce mi tego wykonać-o co chodzi? Nawet w sprawie mebelków dla dziecka nie odpisali a tylko jedno niewinne pytanie zadałam... Kryzys jest czy go nie ma, a może nie ma ludzi do pracy? Wydawało mi się że nie ma pracy dla ludzi,ale już zgłupiałam.

Nie rozumiem, przeciez slalas pytanie do firm a nie konkretnych bezrobotnych stolarzy (pzy okazji stolarz to taki deficytowy zawod ze prace raczej ma), wiec o co Ci chodzi z tym brakiem ludzi do pracy, co ma piernik do wiatraka?

Gość jjhfioufaaa
No to dlaczego nie odpowiadaja na pytania? Mają za dużo zleceń nie chcą sprzedawać produktów? Nie zależy im? Za dużo mają pieniędzy?

A to juz nie wiem :) ale mysmy raz slali jednemu gosciowi pytanie przez 2 tygodnie, niestety mial za mala konkurencje bysmy mogli wybrzydzac... a i mial zrobic po 2 tyg., a zrobil po 3mcach i zle... szef sie wkurzyl :D

Gość jjhfioufaaa
chciałabym mieć taki deficytowy zawód! Mój dziadzio był stolarzem a mój tato potrafi zrobić wszystko ale maszyny już posprzedawał x-lat temu Jak ja miałabym taki talent to bym to robiła i może kiedyś miałabym coś na wzór Klera albo Bodzia... Tacy faceci jak mój tata to chyba deficytowy towar jest, bo on potrafi wszystko nie ma rzeczy której by nie naprawił nie zbudował nie skonstruował poprostu geniusz.

Moj tatko tez tak ma, nawet szafy mi robil, ale jest inzynierem, a facet podobnie :) szafe zrobi, sciany pomaluje, kolanko wymieni... tylko ja mu z komputerem pomagam :D

Gość jest kryzys, jest
ojciec wylozy mi na lawe 4 tysiace po miesiacu nalegania, prosb i grozb a nie jak zwykle po tygodniu

Gość fertyj
a ty myslisz ze jak jest kryzys to ludzie beda odpisywac na smieszne maile?/?/ idz do firmy złoz zamowienie wpłac zaliczke podpisz umowe i zaczna ci projekty