Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala perelka

jak mozna nisko upasc....

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiiiiii
Niestety życie jest żenujące :( I to tak przerażająco że nigdy nie będzie my w stanie tego pojąć. NIGDY. :(

od znajomej...no 6zl...gdzie jest szacunek do samej siebie...to w burdelu wiecej sobie kobiety licza...no nadal jestem w szoku...

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiiiiii
Chciałam założyć nowy wątek ale nie umiem więc piszę tutaj. ZADAM PIENIEDZY MOJEJ MATKI BO NIE MAM CO ZREC!!!!! 😡😡😡😡

no prawdopodobnie ona pójdzie w tym kierunku ale na razie ją nie wezmą do agencji bo nie ma 18 lat

no pewnie! 6 zl? ło matko... jej po prostu brakuje dobrego managera, taka 15 latka od starych zboków mogłaby niezłą kasę ciągnąć dosłownie i w przenośni hehe :P

eh niektórzy ludzie nie powinni mieć dzieci :/ ta dziewczyna już raczej ugrzęźnie w bagnie do końca życia :(

Gość ddddgdgdgd
Geje to debile, ten "thegaylygay" pyta się czy to w Polsce... a przecież wyraźnie jest napisane 6 ZŁ, a ZŁ to polska waluta...

Gość mądralla
perełka a nie da się tej dziewczynie jakoś pomóc?

dddgdg tak naprawde to moja wina bo to nie bylo w polsce tylko ja podalam przeliczenie na polskie...takze to moja wina

Jak ma ukończone 15 to już można. Chyba. Fragment z piekielnych.pl "Historia działa się ona parę godzin wstecz, słyszałem ją podczas spaceru z psem, więc tekst jest dobrze odzwierciedlony. Pod blokiem stało trzech chłopaków, w wieku 15 lat (znam ich z widzenia). Jeden z nich dzwonił do pewnej dziewczyny w moim bloku, powiedzmy Violi (też 15 lat). Oto co powiedział: - Siema! Co robisz? No to zejdź do nas, czekamy pod blokiem, bo Paweł chce sobie poruchać, dobierał się do Klaudii ale spierd*liła mu do domu. Spoko, to czekamy na ciebie, narka!"

Gość sdfasdas
Autorko wez przestan sciemniac. Ktora malolata by sie chwalila ze dala dupy za 6 zl? No prosze cie. Jeszcze zeby to byla kwota z dwoma zerami to ok. Ale zadna by sie nie upodlila i nie chwalila ze za 6 zl ktos ja przelecial. Chyba ze ta twoja kolezanka to bajkopisarka