Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrafffkaaa

mąz wstydzi się tego że ma stary telefon

Polecane posty

Gość agrafffkaaa

Jak w temacie....mężowi zepsuł sie telefon,no i tymczasowo dałam mu taki stary model nokii...taki z klawiaturą QWERTY. Model 5510. telefon na chodzie,wszystkie funkcje działające. No i mąz go wział do pracy lecz prze całe 8 godzin jak w niej był to nie wyciągnął telefonu z szafki,bo się wstydził przed kolegami ,że ma taka "cegłę" i że go wyśmieją. Dzwoniłam do męża do pracy kilka razy i nawet napisałam mu parę esemów lecz ani nie odebrał odemnie ani nie odpisał bo wstydził się pokazać ,że ma taki stary telefon. Myślałam że się wścieknę,bo miałam do męża ważną sprawę,a ponadto zaczęłam się martwić że coś się mogło stać,dopiero jak wyszedł z pracy oddzwonił do mnie i powiedział mi dlaczego nie odbierał. Jak się dowiedziałm to się dopiero wściekłam!! to wstyd przed kolegami był ważniejszy niż to,że mogłam coś od niego potrzebować. Pozatym wkurzyłam się bardzo tym,że mąz okazął się taki próżny,az mnie obrzydzenie wzięłol. Co wy o tym sądzicie?

Gość locitan
Jak dziecko w podstawówce:D

Gość Gratuluję
Powiedz mu, że jest frajer. To był najlepszy telefon jaki miałam. Bardzo żałuję, że się go pozbyłam. Ale młoda byłam i głupia i chciałam mieć ekran kolorowy :O

Gość trolo manna
Okres masz?

no... a teraz mam równie stary model w dodatku z wyżarta dziewiątką. i w dupie to mam.

Gość twoj maz widocznie jeszcze
nie dojrzal od czasow podstawowki 🖐️

Gość fertyj
ale ludzie maja zryte łby !!! problem ma bo telefon nie najnowszy ja pierdziele modl sie babo o zdrowie psychiczne

Gość agrafffkaaa
nie ja nie mam nowego,mój telefon to nokia 6290 ,mam go już chyba z 4 lata i dopóki będzie działą nie zamienię go na inny.

Gość El.Hombre
a ja mam sajsung juz 4 lata i dalej mi chodzi tylko baterie wymieniłem dopóki mi chodzi to nie bede wymieniał na inne gówno z wodotryskami bo mi nie jest to do niczego potrzebne tl. jest mi potrzebny tylko do rozmów i ewentualnie esa wysłac

Gość gnomczyk
masz męża debila :D niedługo się zacznie wstydzić, że ma starą żonę.

Gość m n
a może miał już jakieś przykrości w pracy, bo to korporacja wszystko na pokaz? nie zawsze się jest wśród przyjaciół

Gość telefony, telefony - republika
juz w latach 80 wiadomo bylo, ze to bedzie problem, gdzie pracuje twoj maz, ze tak sie tam telefony licza? moze powinien prace zmienic? jak taki stres z telefonem ? rany!

Gość agrafffkaaa
Hej > No właśnie o to chodzi,że to jego koledzy są tacy pośmiewni i wysmiewają każdego i o byle co. A tak poza tym to niestety ale mój mążnie należy do ludzi zbyt pewnych siebie i każda uwaga osobiście go dotyka:(

To chwilowo zamieńcie się telefonami. ;) Może nie jest tak próżny, jak Ci się wydaje, a jedynie pracuje z bandą pustych debili i nie chce stać się ich ofiarą. To w zasadzie kiepskie wytłumaczenie, ale możliwe.

Gość pytajka pytająca
Ja tez mam stara nokię bo mój nowy popsuł sie.Nokia miała byc tylko "na chwilę" a tak ją pokochałam ,ze używam jej juz rok ;)Jest brzydka,ma porysowaną obudowę ale guzik z tym-najważniejsze że mogę rozmawiać i wysyłać sms-y.No i najważniejsze-ten telefon dziadek "przeżyje"upadek nawet na kafelki w kuchni :P

Gość Pinda-Lafirynda
Dorosły facet nie odebrał telefonu, bo się wstydził, że ma model taki, nie inny???????????? :O:O:O Żałosny palant...:p

zalosne, smieszne, zalamujace dorosly facet, a zachowanie jak w gimnazjum bankowo ma kompleksy skoro dotykaja go uwagi kolegow

Gość mireczkowataa
nie wierze!! Autentycznie :) Ile mąz ma lat??