Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudiia.. :c !

Dlaczego dostaje takiego orgazmu ?

Polecane posty

Witam.. Bo mój problem polega na tym, że jak facet robi mi palcówke, i jest mi dobrze to jeżeli dochodze, to wylatuje mi z cipki takie coś białego... tak jakbym sikała ;/ ... Jak się masturbuje to też przeżywam tak orgazm, ale ja nie wiem czy to orgazm bo nie czuje przyjemnośći :( . Dlaczego mi się tak robi .? Dlaczego nie mogę miec normalnego orgazmu...

Gość riguerhtuer
orgazmu trzeba sie nauczyc.. powodzenia.

Ale ja już współżyje długo, tylko od jakiegoś czasu to mam ;/ !

No dobra , niektórym to siępodoba, ale mi nie za bardzo, bo nie czuje tej przyjemnoścu jaką bym chciała...

Tryskasz tym jak moczem, czy tylko spływa jak jakaś wydzielina? Jaka konsystencja? Coś takiego: http://sexfocia.pl/film,1729,Kobiecy_wytrysk.html [oglądaj od 1:25min]? Jeśli coś takiego to masz babski wytrysk, jeśli nie... szukaj pomocy u ginekologa ;) Mnie zawsze ciekawiło jak to jest....

mala_p - tak to jest właśnie to .. . Tylko mnie to denerwuje że nawet przy najdrobniejszej palcówce to jest :( .

Przykro mi, jedne marzą o nim, drugie się boją...a trzecim po prostu przeszkadza. W internecie są wskazówki, jak mieć taki orgazm, nie ma, jak się go pozbyć. Myślę, że ginekolog to jedyna alternatywa. Dobry i sprawdzony ginekolog, nie byle jaki :)