Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammmmma

Wózek Tako Fast Rider - proszę o opinie

Polecane posty

Gość Mammmmma

Mam prośbę, podzielcie się opiniami dot. tego wózka. TAKO FAST RIDER http://i43.tinypic.com/2mwgl6a.jpg Mam też ważne dla mnie pytanie. Rączka w tym wózku jest przekładana i to duży plus, bo nie chciałabym aby dziecko musiało oglądać tylko mnie podczas jazdy, ale czy kiedy przełożę rączkę to wózek nadal będzie prowadziło się komfortowo? Bo mam doświadczenia z wózkami, w których owszem, rączka się przekłada, ale wózek w drugą stronę prowadzi się beznadziejnie! Właściwie można nim jechać jedynie prosto gdy nie ma na drodze przeszkód. Napiszcie proszę czy ten wózek prowadzi się komfortowo w "obie strony".

Gość aleksandra264
polecam ten wóżek . Najważniejsze,co mnie w nim urzekło to pompowane koła. Komfort jazdy w obie strony - jak to autorka określiła.;) Mój synek ma dwa latka,a ja nadal używam wózka jako spacerówki. Wszystkie inne spacerówki nie sprawdziły się, a to były za małe -a komfort dziecka jest dla mnie najważniejszy,a to koła wykręcały się we wszystkie możliwe strony. W FAst Riderze można odpiać i wyprac tapicerkę,nie blaknie -co ważne. Jest ciężki - to jedyny jego minus. Kiedy mąż jest w pracy ,pewnie nie wtaszczyłabym go sama na drugie piętro,wiec do sklepu po bułki na 15 minut spaceru trochę nieporęcznie mi go znosić . Wtedy przydaje się zwykła parasolka,albo maluch drepcze sam.;) Co ważne -jest na sprężynach - to tez przydaje sie w sytuacjach dna codziennego . Kosz na zakupy -wygodny,nie to co dawniejsze siatki metalowe.;)

Gość Mammmmma*
O, dziękuję bardzo za opinię. Wygląda na porządny. Waga dla mnie nieistotna bo mieszkam na parterze. Tylko bardzo męczyło mnie czy dobrze prowadzi się w obie strony, ale jeśli mówisz że tak - to go kupię!!! :) Dzięki za opinię. Aha, czytałam gdzieś, że materiał się pruje? Czy to prawda? Znalazłam jednak tylko jedną taką opinię.

Gość aleksandra264
kurcze,nie mam pojęcia. U nas nic się nie podarło .Faktycznie,jest delikatny,ale nie do tego stopnia chyba by się darł. Ręki nie daję sobie uciąć. Obecnie wózek jest na wsi , ale jak tylko pojedziemy to dokładnie go obejrzę. Na początku kwietnia standardowo wrzuciłam wszystko do pralki ,bardzo ładnie sie wyprało , nie zwróciłam uwagi na popruty materiał. Tym bardziej ,że mamy w odcieniu jasnej zieleni i na pewno zauważyłabym defekty.;)

Gość aleksandra264
myśmy ponad dwa lata temu płacili za niego w granicach 1500 złotych ,a tu kobitka miała na sprzedanie mało używany za 450 zl. ale pewnie oferta jest juz nieaktualna.

Gość Mammmmma*
Hehehe, ja poluję na identyczny kolorek. Dzięki za opinię. Czytałam ich wiele, tylko jedna była negatywna z tym materiałem i oczywiście waga itp. ale jak pisałam mi waga nie przeszkadza, tyle że bardzo zależało mi na komforcie jazdy w obie strony. Zdecydowałam się że kupię :)

Gość Mammmmma*
A ja znalazłam za 350zł używany, podobno przez krótki okres czasu, na zdjęciach wygląda naprawdę jak nowy z zdjęcia są z lutego :) Także umówię się ze sprzedającym i pewnie kupię, oczywiście jeśli na żywo nie okaże się poniszczony.

Gość aleksandra264
teraz też żałuję,że nie kupiliśmy używanego . W sumie może to i dobrze,bo służy nam naprawdę długo . Żaden śnieg,deszcz nie był w stanie go zniszczyć . A bywały i takie warunki spacerowe. Najważniejsze,wiem,ze mojemu maluchowi jest i było wygodnie. Nie musiał się ściskać ,mógł zmieniać pozycje leżenia, wyczyniać różne cuda i naprawdę nie obawiałam się,ze jest mu za ciasno. Wszystkiego rodzaju nawierzchnie są dla tego wózka do opanowania. I śmieszne też, że ciężki jest tylko wagowo,w prowadzeniu -jak piórko. Delikatny,cichy . WARTO>:)