Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BON APETIT 91:)

Ciało po ciąży - udało mi się:) a jak u Was?:)

Polecane posty

ostatnia klase mialo byc:)

i chyba zle mnie zrozumieliscie , ja wcale nieblyszcze od balsamow , niejestem jakas tapeciara i strojnisia ... poprostu jestem szczupla i lubie sie ladnie ubrac wiec niewiem dlaczego dzicko mialoby mi powiedziec ze blyszcze albo ze sie wyrozniam:( poruszylam tylko temat zaniedbanych matek i tyle.

chyba jednak bez zlosliwych osob i komentarzy sie nie obejdzie;) masz racje niebede sie tym przejmowac;)

Gość OnaMlodaMama22
Mam 2 letniego synka, 3 miesiace po ciąży wyglądałam 10razy lepiej niż przed. Pozdrawiam. Nie dbałam o siebie. Zaczęłam niedawno tylko dla wzmocnienia mięśni.

Gość didi_*
Autorko a ile masz wzrostu? Jordan również podoba mi się imię Twojej córeczki :) Na kiedy masz teraz termin? Jagoda jak dzieciaki?

Gość OnaMlodaMama22
i na piersiach mam delikatne rozstępy, ale nie widać tego. Brzuszek twardy, płaski, z zarysowanymi mięśniami, nogi tak samo- skóra bez cellulitu, gładka, napięta. Nic mi nie wisi, nie odstaje. Macie rację- dużo zależy od genetyki. Choć oczywiście tak jak Ty Autorko nie rozumiem kobiet które nie dbają o siebie. Zero makijażu, robienia czegoś dla siebie. Tylko dziecko, gary, dom, mąż.

Didi - dzięki! termin mam na 8 październik, już niedługo półmetek, tym razem mi tak szybko leci ten czas i bardzo mnie to cieszy :D

mam 166 cm , ciesze sie ze sa kobiety ktore dbajao siebie i nie wazne czy maja dziecko czy nie ale wiadomo po ciazy trzeva troche bardziej zadbac o cialo i siebie a niektore kobiety odpuszczaja bo uwazaja ze nie trzeba juz dbac o siebie jak ma sie meza i dziekco a ja uwazam ze trzeba dbac bardziej:)

Gość a ja ciebie nie rozumiem
Decydować się na dziecko w wieku 19 lat, tak robią tylk oniepowazni ludzie. Wiadomo, potem całe wychowanie i opieka nad dzieckiem spada na twoich rodziców. Dla ciebie dziecko jest tylko zabawką do pochwalenia się przed ludźmi, szpanujesz jako młoda dziewucha z małym dzieckiem.

ona mloda mama - a jak cwiczylas majac miesnie i ladnie wyrzezbione cialo? :) silownia czy domowe sposoby?:)

heh rozsmieszylam mnie wczesniejsza wypowiedz bo niemam rodzicow :) wychowywalam sie w rodzinie zastepczej przy babci i dziadku ale niestety nie zyja juz , sama wychowuje synka , mąż pracuje cąłym idniami ja chodze do zaocznej szkoly zeby w tygodniu byc z synkiem , mąz ma wtedy wolne , tesciowie mieszkaja daleko przyjezdzaja raz na dwa tygodnie:) ja od urodzenia synka zajmuje sie nim non stop i nikomu nie podrzucam do wychowania , jak chcialam dziecka to jak moge sie nim nie zajmowac? zastanowcie sie zanim cos napiszecie;)

Gość Liliana 1982
autorko a tak poza tym że ur dziecko i masz super ciało to jeszcze coś w życiu osiągnęłaś???

Gość gtfttyrt5
W wieku 21 lat nie trudno wrócić do formy! Spróbuj po 30-stce! Ja też urodziłam w wieku 21 lat i 4 miesiące po porodzie ważyłam mniej niz przed ciążą! Teraz mam trzydzieści kilka lat i planuje drugie dziecko - powrót do formy to będzie wyzwanie!

Gość mireczkowataa
bon apetit- nie przejmuj się takimi komentarzami. "Brzmisz" mi na fajną bakę więc miej je gdzieś. Dla mnie naturalnym jest, ze kobieta chce wyglądać ładnie- nawet nie dla faceta ale dla samej siebie.

Gość OnaMlodaMama22
Popierdoliło Cię przedmówczyni ? Ja urodziłam w wieku 19 lat i jestem DUMNA będąc matką. Nie była to ani wpadka, ani zbieg okoliczności ajk kto woli. Zaplanowaliśmy z mężem dziecko, choć to ja musiałam nalegać. Dla mnie tob ył cel nr . Ale mam skończoną szkołę, maturę, zaczynam teraz studia, mam pracę. Co chcieć więcej? Powiem więcej- uważam, ze jeśli dziewczyny w tym wieku są na tyle DOJRZAŁE i PEWNE dziecka to nie powinny dłużej czekać. Wszystko da się pogodzić- pracę, studia. jeśli oczywiście jest ktoś do pomocy- dziadkowie, niania. Mając 30 lat moje Maleństwo będzie już w podstawówce. Nie będę babcią swojego dziecka a MATKĄ.

Gość krys31
do bon apetit 91 ale ci jagoda 369 pojechała po ambicji,ja sie tam z nią w 100 proc zgadzam. Zrob se drugie dziecko po 30 i zobaczymy czy taka bedziesz madra i czy bedziesz miec sexy figure.ja tez w twoim wieku bylam szczupla i wazylam 50kg.

Gość didi_*
Jordan a znasz już płeć? Podczytuje czasem październikówki (z sentymentu) ale chyba Cię tam nie widzialam.

Gość OnaMlodaMama22
zazdrość przez Was przemawia, że zdecydowałyscie się na dziecko na tyle późno że teraz macie obwisłe cielska. Trzeba było wcześniej myślec, a nie gonić za karierą. Rodzina najważniejsza.

Gość Liliana 1982
no na pewno więcej niż autorka z swoim super ciałem w wieku 20 lat:)

a ja nirozumiem dlaczego piszecie zebym zrobila dziecko po 30??? zapragnelam dziecka w wieku 19 i dlatego niemusze teraz narzekac na wyglad :) to wy zalujcie ze wczesniej sie niezdecydowalyscie jesli Wam o oto chodzi - o cialo. i kto powiedzila ze planuej jeszcze dizecko?:) i wlasnie bede matka dla dziecka a ni babcia:)

tak jak napisała jagoda ..inne ciało jest majac 20 lat a inne 30 !!! urodziłam majac prawie 30 lat ...i nie miałam w ciazy i po zadnego rozstępu. waga wróciła zaraz do normy do urodzeniu, nie było z tym zadnego problemu ale ciciałam wygladac jeszcze lepiej i zejsc całkiem z brzucha zaczełam cw 6W jutro kończę !!!! tu jest moj brzuch przed i po ------------------------------------------- [url=http://pokazywarka.pl/wx3ov8/ ]Zdjęcia ---------------------------------------- wiadomo 6 nie spala tłuszczu ale kształtuje mieśnie po 6 znow bieganie i hula hop( w czasie trwania 6W oczywiscie racjonalne odzywianie) udało mi sie nieźle zejsc z wagi i brzucha.

a co do tego co osiegnelam poza dzieckiem i figura?? hmm myse ze osoba ktora to pisala niema dziecka:) jestem dumna ze mam wspaniale dziecko i męża , udana sczesliwa rodzine :) koccze szkole pojde na studia i zycie dopiero przedemna wiec co osiagne dopiero przedemna:)

Gość OnaMlodaMama22
widzę, że wasze tępe umysły nie są w stanie zdzierżyć tego, że innym się coś udaje. i założę się, że większość negatywnych postów piszą grube baby, które zamiast wziąć się za siebie wolą narzekać i innym zazdrościć.

Gość mireczkowataa
ale moment, dlaczego od razu "obwisłe cielska"??? Ja urodziłam jak miałam 32lata i nie mam żadnego cielska :):) Dla mnie akurat "kariera" była ważna. Wszystko jest kwestią wyborow przecież, prawda? A co można osiągnać w wieku 20lat?? Niewiele, przecież to oczywiste:) A autorka dopiero zaczyna swoje "osiągnięcia"- uczy sie, planuje studia. Dokładnie to, co ja w jej wieku. Tylko, ze ona jest już mama. Cóż w tym złego na Boga????

Gość Nie zauważył nikt nic?
Kłócicie się,kłócicie a cały ten post to kryptoreklama telezakupów mango;)

Gość OnaMlodaMama22
dolka super!!!:)) też polecam a6w. Świetne na mięśnie. Na brzuszek polecam 8 min abs na you tube- spala tłuszcz, rzeźbi talię osy. Straciłam w pasie 3 cm (miałam 67 a mam 64cm)po 3 tyg. ćwiczę 2 razy w tyg. Już przestałam, bo nie chcę przesadzić. Chciałam wzmocnienia mięśni a dodatkowo wyrzeźbiłam brzuszek. Ćwiczcie Kobietki. Dla samopoczucia, dla lepszego ciała.. To się opłaca i nic nie kosztuje :)

Gość Liliana 1982
no własnie mam dziecko i męża ... córkę ur w wieku 29 lat:)