Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana Żona Domowa

Moje hobby

Polecane posty

Gość Zdesperowana Żona Domowa

mam wspaniałe hobby. otóż zbieram włosy słonowe. tak dokładnie zbieram włosy łonowe i wklejam je do swojego zeszytu. mam różne kręcone, rude, proste

Gość obejszczane galorty
zono a skad zdobywasz swoje eksponaty? czy masz jakis darczyncow? moge ci wyslac moje do kolekcji

Gość NUMEROWAAA
moge ci wysłać swoje, kolor brązowy kręcone

Gość ROR pomaranczowaa
ROR (dzis na pomaranczowo bo mi konto zablokowali) zono ja tez ci wysle moje loniaki i jako bonus moge dodac pare wlosow spod pachy oraz jeden z brody, ja tez mam swoj amala kolekcje, lubie zbierac paznokcie, z roznych krajow od roznych ras, najbardziej mnie jaraja takie od hindusow z lekka grzybica

Gość dnbjwwb h
czarne kręcone mogą być???

Gość napruty kazimierz
dzis wygolilem sobie wokolo przyrodzenia, zebralem wszytskie loniaki do plastikowej torebki.zono podaj adres to ci wysle

Gość styczniowy nieprzyjaciel
mogą byc włosy z rowa???? z brązowymi koncowkami

Gość Zdesperowana Żona Doomowa
dziekuje wszytskim za szybka odwpowiedz, moja kolekcja sie powieksza z dnia na dzien, przyjme wszelakie eksponaty, wczoraj mi zeta przeslala swoje wlosy z nosa oraz jeden z ucha aprezes wertyp specjalnie dla mnie wygolil pache, mam teraz puzderko z jego pasznikami,

Gość rokokoszka
No hobby do pozazdroszczenia, moje monety przy tym chowają się daleko:-p. A nie myslałas kiedyś aby zaczac zbierac coś innego? Np tutaj http://www.emonety.pl/ znajdziesz wiele ciekawych okazów, którymi potem mogłabys sie pochwalic rodzinie:)

Gość djdkrkrkrkri
Czemu ludzie zamieszczaja reklamy pod tmak durnymi tematami

Gość si-xa i jej hobby
To masz hobby idealnie pasuje do ciebie hahahah

Gość plomba cioci stasi
padlam...hahahahha puzderko z pasznikami wertypa hahaahahaha nie wyrobie

Gość gość
Zapraszam na kurs witrażu do naszej firmy Artshobby.pl! świetny prezent na święta dla siebie i kogoś bliskiego :) Mamy też w swojej ofercie inne produkty, które mogłyby służyć jako prezenty :) Zapraszamy do współpracy :) To zajęcie zajmuje czas i jest bardzo twórcze, gdy tworzymy czujemy się potrzebni i rozwijamy swoje umiejętności. tel. 22 666 9580

Gość Ladia
tez jestem na etapie poszukiwania mojego hobby. Jest tyle możliwości. Myslałam juz nawet nad zbieraniem monet. Trochę zainspirował mnie do tego mój znajomy, spodobało mi się też to że ma przy sobie praktycznie zawsze takie gadżety http://www.cezar24.pl/mikroskopy-kieszonkowe-c-37_6.html . Z tego co on opowiadał to bardzo dochodowe hobby, może Ty tez o tym pomysl

Gość KarolinaWW
A czemu by nie. Przecież takie zbieranie monet to bardzo dobre hobby. Na pewno z czasem jeszcze bardziej Ci się spodoba. Jak chcesz zacząć to poszukaj może tutaj http://www.emonety.pl/shop/category/179_numizmaty swojej pierwszej monety. Z czasem pewnie bedziesz chciała zdobywać jeszcze bardziej unikatowe.

Gość gość
odświeżam temat, ponieważ także szukam czegoś ciekawego 'po godzinach" Książka i oglądanie filmów trochę mi się znudziły, co jeszcze kolekcjonujecie. Może chodzicie na jakieś ciekawe zajęcia?

Gość gość
polecam areobik