Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwadracik

ROMANS MĘŻA (Z KOLEŻANKĄ )JAK SOBIE Z TYM PORADZIĆ...POMOCY

Polecane posty

Gość kobiety sa slabe
O matkooooooooooo :D chyba się pogubułaś dupa myslą te które facetowi wybaczaja takie wystepki bo : albo sie boi ze sobie nie poradzi albo dla dobra dzieci, meza, rodziny ( tylko nie wlasnego) sie poswici albo.....boi sie ze bedzie sama, milosc =wybaczam ci wszystko no chyba ze w kosciele ksiadz tak mowil:P:D

Gość kobiety sa slabe
milość nie równa się wybaczam ci wszystko

Gość tak to widze
a znacie to powiedzenie ---jak suka nie da to pies nie weżmie -------zawsze w tym układzie kobieta daje przyzwolenie na zdrade i to ona ma ostatnie słowo ---------więc kto jest winien -----------gdyby go olała nie było by zdrady --------logiczne a ty dalej byś miała kumpele a tak to ona szmata a on cham bo prawdziwy men jezeli kocha to takiego numeru nie odpierdala swojej żonie jeżeli nie ma powodu np. sex,choroba itp ale to też po uzgodnieniu z nią a wtedy on jest ok bo ma przyzwolenie na to i ona tez bo wie ze ja kocha ,mam kolege 51 lat mial wypadek i jest impotentem za jego zgodą żona jego ma kochanka i wszystko jest ok .

Gość ja dobie daję 8,5/10
ale zobacz: gdyby ona go olała, on by sobie znalazł inną. to jego wina, że mając żonę, świadomie chce złamać przysięgę. gdzie tu wina kobiety? to powiedzenie jest szowinistyczne i odczłowiecza kobietę. facet to nie jest pies, a kobieta suka. facet ma rozum i ma żonę. wie, że rozum + uczucia + żona = wierność. jeśli wybiera inaczej- to JEGO wybór. bo gdyby koleżanka się nie zgodziła, poszedłby na dziwki np. albo zadzwonił do byłej :P

Gość tak to widze
ja----zgoda ale gdyby sie nie zgodziła to by miała dalej dobrą przyjaciółke -------------a moje zdanie jest takie chcesz byc szczesliwy/a w zwiazku to na wszystko trzeba miec tzw .oko i w pore reagowac i nie wierzyć w zapewnienia partnera/ki do końca to jest podstawa !!!!!!!!a nie potem miec problemy ,sa kobiety które zdrady nie wybaczają a zrobą wszystko zeby puścić byłego w samych ..........skarpetkach !!!!!!!

Gość sylvia 007
jak go wypieprzaja w samych skarpetkach to znaczy ze go okradly ze wspolnego dorobku tez niezle kurewki.wziely wszystko co mial.wiec to chyba najdrozsze kurwy.

"sa kobiety które zdrady nie wybaczają a zrobą wszystko zeby puścić byłego w samych ..........skarpetkach " mam podejrzenia, że byłabym taką kobietą :P

Gość tak to widze
ja-------szacunek bo właśnie tak powinna postąpić prawdziwa KOBIETA która nie da sobie w kasze dmuchać i uważam ze to nie była by zemsta tylko nauka dla mena na przyszłość ..........za co powinien być jej wdzięczny bo to go uchroni przed podobną głupotą w przyszłości a niestety wiadomo nie od dziś że za naukę się płaci i to niekoniecznie pieniędzmi !!!!!!!!!!!

Gość lllmmmninnwszystko wszystkim
ja dobie daję 8,5/10--->ale co ty piszesz kobieto???:-0 ,,koleznka niczego nie obiecywala?? :-0 ,, .Jasne ,ze niczego nie obiecywla , ale tez jest winn jezeli probuje uwiesc meza kolezanki!!!!! Jezeli sama kusi , flirtuje, romansuje !!! Ja rozumiem ,ze facet swinia, slubowal jej , obiecywal , ale taka falszywa kolezanka tez jest winna!!! Czy wy baby osleplyscie ??? Rozpierdala mnie pisanie , ze kolezanka /kochanka nie slubowla. Jasne , ale dupy tez dawac nie powinna, nie powinna flirtowac !

Gość lllmmmninnwszystko wszystkim
tak to widze------------> dobrze piszesz. Facet winny , ale ta druga , jezeli wiedziala ze jest zonaty ( a tym bardziej kolezanka) sama powinna powiedziec STOP. A czesto gesto takie pseudo kolezanki same inicjuja flirt i pierwsze zaczynaja. To kobieta mowi ostatnie slowo, to ona wybiera faceta, to ona decyduje czy ,,da,, czy ,,nie da ,,---w przeciwnym razie to gwalt !!! I nie ujmowlabym tu winny kolezance !!!

Gość tak to widze
dam wam wszystkim złotą rade --------bezpłatnie bo was lubie ---------tyczy się wszystkich dziedzin naszego życia --------------OGRANICZONE ZAUFANIE to jest moja rada ,jezeli tak jak wam radzę będziecie postępować to unikniecie wielu kłopotów na przyszlość!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość qwadracik
Do daję sobie 8, 5/10 a ja mam wrażenie że ty nie wiesz co to miłość Tresujesz swego faceta jakimis telefonami,dla mnie dziecinada Co to znaczy że jak się facet nie da wychować to nie kocha Brednia do kwadratu A nie przyszło ci do głowy że TM ustępuje ci - ale robi to nie z miłości ale z wyrachowania aby mieć święty spokój od twojego gderania bo ma cie dosyć. Udajesz nowoczesną, wyzwoloną kobietę a po prostu terroryzujesz psychicznie swego faceta i to ma być miłość? Po za tym co to za facet który tak pozwala sobą rządzić?

Gość qwadracik
Krzyczysz tutaj najgłośniej bo myślisz ,że ktoś się przejmuje twoimi naiwnymi wypowiedziami albo się wystraszy twoich krzyków tak jak twój mąż

Gość sylvia 007
NIESTETY nie spotkalam kobiety ktorej by udalo ie wyrzucic faceta w samych skarpetkach najczesciej to kobiety zostaja nawet bez skarpetek, szczesliwe ze maja prawo opieki nad dzieckiem. N o chyba ze zyl tylko jej kosztem i do niczego nie mial prawa.

Gość sylvia 007
Prosze przeczytajcie w intenecie "KOBIEY KTORE KOCHAJA ZA BARDZO PRZECIEZ TO NIC NIE KOSZTUJE A MOZNA WIELE SIE O SOBIE NAUCZYC

Gość gwoli wyjasnienia...
qwadracik, co tam u ciebie. cisza z mezem czy cos sie rusza...i w ktora strone? a co na to wasz syn, przeciez na pewno zauwazyl ze cos nie gra. mowi cos?

qwadracik, a ja mam wrażenie, że zasilasz szeregi kobiet bezmyślnych, które w życiu zdają się na zdanie męża i dbają jedynie o jego interes. "Krzyczysz tutaj najgłośniej bo myślisz ,że ktoś się przejmuje twoimi naiwnymi wypowiedziami albo się wystraszy twoich krzyków tak jak twój mąż"- bynajmniej nie krzyczę, a do do naiwności- czas pokaże, do której z nas pasuje ten epitet :D

Gość qwadracik
Syn nie wie nic, chronimy go przed takimi informacjami U mnie jest tak- Maż się bardzo stara, kupuje kwiaty, pomaga w domu, okazuje na każdym kroku skruche i pokorę, powiedział mi że będzie o mnie walczył i udowodni mi że sobie zasłuzył na szansę??? A ja zajęłam sie poszukiwaniem pracy bo zossstałam tydzień temu wyrzucona z pracy z dnia na dzień i to jest dla mnie teraz prorytet- znalezienie pracy Ja na razie meża obsewruje, na razie to zbyt bolesne, aby podejmowac decyzje w emocjach, obserwuje go i czekam..czas pokaże co bedzie dalej

Gość wredaczczczczcz
a czemu zostałaś wyrzucona z pracy tak nagle????????????????

myslalam, ze tak z dnia na dzien to mozna kogos jedynie dyscyplinarnie wyrzucic z pracy, ale ciebie o to nie podejrzewam. to jestescie swietnymi aktorami jak syn sie jeszcze nie zorientowal ze jest cos nie halo. a moze jednak sie zorientowal, tyle ze nic nie mowi. dzieci maja do tego wyjatkowy zmysl.

Gość jnbb
Pewnie widzi, ze cos jest nie halo, ale nie wie ocb :)

Gość Ta najpiękniejsza
Rozwiedź się. Nie stój na drodze ich miłości bo jest ona najważniejsza. Z Twojej miłości chuj pozostał, pozwól kwitnąć innej. P.s. Dziwne są baby które twierdzą że miłość do innej jest gorsza od skoku w bok. Bye :*

Gość qwadracik
Została zwolniona dyscyplinarnie z powodu intrygi gdyż pewne osoby czując się zagrożone chciały sie mnie pozbyć, uknuły podstepna intryge Ale będe sie sadzić właśnie złozyłam sprawe w sądzie pracy i tyle w tej kwestii

Gość qwadracik
Gdybym się chciała rozwieść weszłabym na topik Jak zyć po zdradzie i nie prosiłabym o pomoc i wsparcie

no to faktycznie mialas pecha. wystarczylo by tej sprawy z mezem, a tu jeszcze i w pracy syf. od razu powiedzenie: nieszczescia chodza parami, nabiera prawdziwosci. trzymaj sie!

Gość cyyytuuujeeee
"Ta najpiękniejsza Rozwiedź się. Nie stój na drodze ich miłości bo jest ona najważniejsza. Z Twojej miłości ch*j pozostał, pozwól kwitnąć innej. P.s. Dziwne są baby które twierdzą że miłość do innej jest gorsza od skoku w bok. Bye :*" ________>> czyzby to pisala kochanica , ktora wierna jak pies czeka przy nodze Pana az ten sie rozwiedzie lub juz rozwlila jakies malzenstwo , w imie jej milosci ?

Gość qwadracik
Przysłowiowe z dupy!!! Romans męża plus wywalenie z roboty Zycie jest piękne

Gość qwadracik
Mąż mnie bardzo wspiera i pomaga przetrwać te straszne dni

Gość qwadracik
Nie pozbyły bo sprawa w sądzie i dopiero tam sie okaże kto miał racje

Gość qwadracik, widocznie nie tylko
taa... chodzi o sam fakt/ widocznie nie jesteś lubiana ani przez męża ani przez koleżanki :D 🖐️