Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość backspace X

Imie dla chlopca -Tomeczek, Bartek, Wojtek

Polecane posty

Gość backspace X

Moj ukochany chce miec synka Tomka i tyle;) Moj brat ma tak na imie wiec ja myslalam o Bartku, Wojtku ale on tak sie cieszy z synusia ze chyba przystane na Jego;) Co o tym myslicie? Powtarzaja sie Wam imiona w rodzinach? Dodam ze moj brat to bardzo fajny chlopak;D

Za bardzo nie powtarzają się, jedynie dwóch braci ciotecznych ma tak samo na imię... Co do tych trzech to też wybrałąbym chyba Tomka, ewentualnie Bartka, choc po Sosnowcu źle mi sie kojarzy :-P Wojtek mi sie nie podoba.

Gość gergwerg
Jak nie masz urazu, to zgódź się na Tomka. (Mi osobiście imię Tomek najbardziej się podoba. :D)

Gość gergwerg
(Oj, aż mnie wykrzywiło jak zaskoczyłam o jakie skojarzenie chodzi. No fakt...)

Gość moj synek ma na imie
Wojtus,ale jesli Twojemu M zalezy na Tomku,a i Tobie sie podoba,to sie zgodz :)

Gość backspace X
No urazu nie mam, wrecz moj brat ktory ma tak na imie to bardzo fajny chlopak.. i moze to imie nie jest jakies wyszukane ale dosc ladne;) Ktos zna jakichs Tomkow? Jacy to ludzie?

Gość buhahhahahahhaha
Tomasz:)

Gość backspace X
No to moj ukochany sie ucieszy;)

Przecież piszesz, ze masz brata, to nie wiesz, jaki jest? :-D :-P Ja znam tylko dwóch Tomków, jeden to moja pierwsza milosc z podstawowki, swietny chlopak, przystojny, troche playboy ;-) drugi też w porzadku bardzo, kolega ze studiow, troche zycie mu sie nie ułozylo i za bardzo w alkohol wapdl, ale jest rowny gosciu, walczy z tym i na razie wygrywa. ja akurat wybierajac imiona dla dzieci nigdy nie keirowalam sie ty, jacy sa inni ludzie noszacy dane imiona. jakos w to nie wierze, ze imie narzuca z gory charakter czlowiekowi.

Gość backspace X
Trolosa w sumie masz racje.. to zalzey od wychowania, wartosci nie od imienia.. czyli bedzie Tomek;)

mój mąż to Tomek, dobry zdolny człowiek i bardzo zaradny ale chyba nie imię ma znaczenie w powyższych cechach

Zdecydowanie Tomek,mam sentyment do tego imienia, oj i to jaki sentyment ;) Niestety synkowi na imie tak dac nie moglam,bo moj maz wie o tym moim sentymencie hehe :P