Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawencjaaa

Waże tylko 5 kg mniej od swojego faceta:O

Polecane posty

Gość lawencjaaa

no troche mnie to wkurza... wolał bym aby był nieco tęższy ode mnie a takto ja mam 170cm, i ważę 60kg, a on ma 176cm i waży około 64-65 kg... nie uważacie, że to troche nie bardzo ?

Gość fe;lfm[pe
no chudy

Gość zejdi
za chudy jest

Gość dfses
dlaczego , ja lubie jak laska duzo wazy .. duze biodra sa sexy ..

Gość jnb
Musisz go utuczyć!

a ja wlasnie lubie takich chudszych. jak ja poznalam swojego meza to wazyl ok 60 kg przy ponad 180 cm. Teraz wazy duzo wiecej i chyba czas zaczac zrzucac:)

Gość feeee jaki
chuderlak z twojego faceta! :O on ma jakies miesnie? nie moglabym byc z tak chudym a do tego niskim facetem

Gość lawencjaaa
ta... nie mieszkamy razem, wiec nie mam jak go utuczyc on by chcial przytyc ale nie moze, ja bym chciala aby wazyl przynajmniej 75kg

Gość psychiatra...
No to chudziutko...Mój ma 183 cm i nie wyobrażam sobie żeby wazył mniej niż 85...jaki on był wtedy chudy...

Gość ja waze 15 wiecej i zyje ;D
haha

Gość jnb
Oj to chodzi o to, że autorka, choć jest szczupła, przy swoim chuderlaku wygląda postawnie :P

Gość ja pod koniec
ciazy wazylam 66 kg (mam 160 cm) , a moj maz przy wzroscie 180 cm, wazyl 70.... ale wtedy mial stresujaca prace. Teraz ja waze 55 a on 88 i proporcje zachowane :P Nie jest gruby, fajnie wyglada :)

Gość wwrrr
Eee, ja tez waze z 5kg mniej, z tym, ze ja 82, on jakies 87, i to jest problem. Ty masz po prostu chudego faceta. Chudzi faceci sa fajni (choc ja gustuje w wyzszych).

Gość ja pod koniec
ciazy wazylam 66 kg (mam 160 cm) , a moj maz przy wzroscie 180 cm, wazyl 70.... ale wtedy mial stresujaca prace. Teraz ja waze 55 a on 88 i proporcje zachowane :P Nie jest gruby, fajnie wyglada :) W koncu jest sie do czego przytulic :P

ja ostatnio sie z takim spotykalam ja 50kg przy 160 a on z 55 max 56 przy [jak twierdzi ] 170 [chociaz mi wygladal na sporo mniej:P wczoraj spotkalam sie z takim co ma 65przy 170

Gość wtwtwet
Mój ostatni chłopak ważył tyle co ja. Ja 170/70 On 180/70 Czułam się przy nim strasznie grubo, w ogóle jakaś wielka, jak babochłop. Miałam wrażenie że wszystko mam większe - dłonie, uda. Teraz jestem z facetem 195/100 i czuję się przy nim maleńka i drobniutka.

Gość mała...mi
Ja ważę 46 a mój facet 80, więc różnica jest spora. Czuję się przy nim bezpiecznie, nosi mnie na rękach i wiem, że nie upuści:)

Gość sannna26
ja nie lubie malych facetow!!! mam 100 cm w bioderkach , 185 cm wzrostu i waze ok 80 kilo.. wiec malego goscia to bym przygniotla do sciany chyba , jakbym z takim chodzila to by robil co bym kazala:)

Gość gość
A mnie odkad pamietam krecily mnie takie chudzinki do max 65 kg :) Szaleje na punkcie szczuplych facetow :) Moj obecny wazy 63 kg przy 178 cm wzrostu i mnie bardzo pociaga :) Wszystko rzecz gustu :) Z kolei ja waze 70 kg przy wzroscie 168 cm :p

Gość Adam_15
Z moją jest tak samo, nie przejmuj się

Gość gość
my mamy tyle samo wzrostu a ja waze jakies 2 kg mniej...nie jestem przy kosci, on tez nie jest najchudszy, ale raczej z tych chudych. dopeiro od niedawna nabiera masy-mamy po 30 lat. jeszcze 5 lat temu wazylam wiecej niz on hehe, nigdy nie stanowilo to problemu