Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zuua

jestem zła że na allegro ci ludzie mają towar za tak małą cenę!!!

Polecane posty

Gość handlowalem na allegro
przykład cen 3 puszki 400g whiskasa dla kota =1 funt!!!!! mozna ???? mozna!!!! w polsce w zoologicznym kolo 4zl jedna w markecie tez pewnie ponad 3.50 teraz.Czyli w polsce glupi siersciuch wpierdala racje dzienna w szpitalu czy wiezieniu dla czlowieka!!!!!!!!!!!!!

w polsce maly handel wymrze a jak wymrze dopiero markety nam ceny beda dyktowac juz czytam ze unia nam kaze limity na mleko na cukier a przeciez na jedzeniu ktore w polsce jest w chuj drogie tez oszukuja dodajac magiczne skladniki mieso z kury zamiast wolowine w kielbasach gdzie te produkty co byky dawniej???? nie wiem mi tu w uk nawet pepsi inaczej smakuje - ta polska to jakas rozwodniona, powaznie

a najbardziej mi sie smiac chce jak czytam ze w polsce nie ma lekow dla chorych na raka!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 skandal ja bym minister kopacz pana arlukowicza i jebanego tuska pod sciane na placu pod grobem nieznanego zolnierza za to postawil i kule w łeb od razu

a najbardziej mi sie smiac chce jak czytam ze w polsce nie ma lekow dla chorych na raka!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 skandal ja bym minister kopacz pana arlukowicza i jebanego tuska pod sciane na placu pod grobem nieznanego zolnierza za to postawil i kule w łeb od razu

jedyne co polskie to temat zastepczy w mediach zeby odciagnac od biedy to katarzyna wasniewska i jej zycie ooo tym teraz polska zyje

Gość Tryskolaska
Pod grobem nieznanego żołnierza to by była profanacja :-0

Gość grazka...
nawet mi nie mów, jak widze napis 'prawdziwy chleb; oczywiscie 9 zł za bochenek lub prawdziwa szynka 46 zł za kilo to kreww mnie zalewa ,co to to cholery znaczy ze ten chleb to gówno a tamta szynka to podroby ?

Gość Tryskolaska
Ja /nomen omen/ w Polsce prowadzę sprzedaż na allegro, a mój mąż pracuje zagranicą robiąc za cięzkie pieniądze coś, co w Polsce na etacie kosztuje 2 000 zł ( wiem, bo pracował). W Austrii, Holandii, Niemczech ceny w sklepach są porównywalne jak w Polsce a zarobki takie, że przecietnemu Kowalskiemu się nie śnilo. Nie ma się czemu dziwić, że u nas bieda. Gdyby nie dzieciaki w wieku szkolnym, pewnie byśmy stąd spier... oddalili się już dawno :-0

Gość Tryskolaska
grazka, ten chleb za 9 zeta własnie jest prawdziwy, a tamten to unijne gówno. ten chelb za 9 zeta, to jest własnie PRLowski smak - czemu on kosztuje 9 zeta, kiedy ten sam w peerelu kosztował tak tanio ? Co może być tak drogie ? Mąka i woda ? Przeciez chleb na zakwasie to TYLKO mąka i woda

Gość grazka...
O służbie zdrowia to nawet mi sie nie chce gadać ,dawniej jak weszłam do lekarza to było-prosze wyniki zrobic teraz musisz o głupie ob sie prosic ,juz nie mówie o terminach do lekarzy specjalistow lub na badania specjalistyczne, z tymi lekarstwami na raka i na leczeniu to juz przegiecie na maxa ale co my miernota mozemy ,przeciez ci wyzej wyjada sie leczyc a wy gnijcie.

czyli 30 bochenkow chleba i kilo szynki w miesiacu to 350 zl wydatek ja pierdole

z tym chlebem za 9 zol to tak jak z tymi jajkami unijnymi kiedys gowno to kogos obchodzilo jak kura znosi jajko i jako bylo dobra tanie i ..................duze zazwyczaj teraz w biedronce sa jakies mikrusy a inne drogie ze juz mnie nie byloby stac w polsce na jajka nawet na chleb tez nie na szynke tez nie tylko na flaszke wodki za 15 zl

Gość grazka...
Tryskolaska i to jest koorwa najgorsze, dlaczego twoj stary ma zapierdalac po swiecie za zarobkiem, dlaczego nie moze byc z dziecmi i z toba , to gdzie indziej można ,a tu nie ?,rozpierdolili cały przemysł i gospodarkę i teraz nie wiedza jak to odwrócic .A miało byc tak pieknie ,druga japonia a tu południowy sudan za rok bedzie

Gość grazka...
No i o to chodzi, handlowalem na allegro; bo i papierosa nie zapalisz bo w cenie flaszki;)

Gość Tryskolaska
Wiesz grazka jak mnie to wkoorwia ? Bo on po swiecie zapierd+ala ale na działalność założoną w polsce i jak nie odłozę teraz to na emeryturze będziemyw smietnikach grzebac ... :-0 Handluję - ja piekę chleb w domu, nauczyłam się z konieczności - mam dobry, domowy, bez syfu za cenę maki - 1,69 + prąd

Gość Tryskolaska
Niedługo zaczne kury hodować ... jak za pańszczyzny do chooja pana

Gość tak sobie czytam..........
Tryskolaska Niedługo zaczne kury hodować ... jak za pańszczyzny do chooja pana Mój mąż już kupił 30 kurczaków i teraz szklarnię stawia :-)

Gość grazka...
No ja o tym zusie to juz myslałam ,bo jakby tak odkładac te pieniadze co miesiac na procent co ma isc na zus ,to przez te dajmy 40 lat to by sie tego nazbierało troche

Gość grazka...
no i swiniaka jakiegos ,raz na pół roku to by nie zaszkodziło bo chociaz mieso woda nie pompowane i wedliny PRAWDZIWEJ ;)BY SIE POJADŁO

Gość Tryskolaska
Co Ty, jak nie oddasz zusikowi co zusikowe, to cię zniszczą. To Państwo w Państwie. U nich nawet prawo działa wstecz. Zobacz jakie są jaja z tymi osobami co pracowały na parcę nakładczą prowadząc działalnośc - można było naonczas, ale zusowi brakuje do emerytur, więc se podliczył z procentem, że musisz zapłacić. Oczywiście tego, co odprowadzone z nakładczej nie mozesz odliczyć, masz dwa tytuły a oni Twoją kasę na lewo. Aż mnie szlag jasny trafia

Gość grazka...
Fakt, ale widze ze zus juz po dupie dostaje i sprawy w sadzie przegrywa moze idzie ku lepszemu?;)

Gość Tryskolaska
Taaaa chyba w Mozambiku :-0

Gość Tryskolaska
Myślisz, że można zrobić rewizję wyroku ? Na apelację za pozno. Podobno jakas ustawa ma być - jest duża grupa nacisku w postaci przedsiębiorców

Gość grazka...
No to sobie ponarzekałam a teraz ide sie szykowac spac ,dzieki za pogawędke i miłej nocy wszystkim zyczę .

Gość KIERSZZWAYG
ja znam sposoby jak ludzie zarabiają na allegro to bardzo proste, ale trzeba mieć do tego głowe

Gość grazka...
Jak sie wszyscy zbiora to cos moze z tego wyniknac dobrego i ustawa sie zmieni, oby tak było bo zusu to ja nie cierpie

Gość Tryskolaska
A ja mam ciężką alergię. Grozi mi nawet wstrząs anafilaktyczny :D Dobranoc

Gość KIERSZZWAYG
tacy jak wy nigdy nie zarobią wy jesteście od charowania od biznesu trzymajcie sie z daleko macie przywozić z zagranicy i konsumować co moje.

Gość Tryskolaska
Weź spierd ... oddal się 😠

ja pensa do polski nie przywioze wole na wakacje do hiszpanii jechac taniej i cieplej