Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam dziewczyn podobnych

Kobiety o wzrości 170cm i wadze 55kg - proszę wypowiedzcie się

Polecane posty

Tak jak w temacie - czy są na forum kobiety o wzroście 170cm i wadze 55kg?

Mam właśnie tyle i z tego powodu same kompleksy:( Im robi się cieplej tym ja mam większego doła:( Jeśli takie dziewczyny się tu znajdą odpowiedzcie mi czy też macie takie kompleksy???:(

Gość OMG!!
Jak masz kompleksy to ile chciałabyś ważyć 45 kg? :/ Przecież to chore!

Aha, bo pewnie zaraz się zacznie dyskusja na temat tego, że waga i wzrost nie świadczą o tym czy ktoś jest chudy czy wygląda szczupło, w takim razie szukam kobiet o podobnych wymiarach do moich: biust 90cm talia 67cm Biodra 92cm :O

Gość To ja się przyłączę
Nie bardzo rozumiem, jakie masz kompleksy... Ja mam 172 cm wzrostu, ważę 60 kg i nie mam żadnych...:D

pomyśl zanim coś napiszesz:O chodzi mi, że chciałabym więcej a nie mniej:O co za kretyństwo tu siedzi:O

jakbym miała jak Ty 60kg to pewnie byłabym szczęśliwa:( a tak...

Gość kupa w trawie 2
ja mam 168 cm i waze 52 kg i tez zaczynam miec kompleksy :( za chuda jestem :O wolalabym miec wiekszy tylek i piersi- jestem praktycznie plaska :O do tego mam pociagla twarz (chuda) i w ogole wygladam jak kupa w trawie :O

napisałam 170/55 i że mam z tego powodu kompleksy, chyba tylko ktoś komu brak piątek klepki może pomyśleć, że mogę chcieć ważyć mniej:O

Gość To ja się przyłączę
A ile masz lat?

hej ja mam 174 cm wzrostu , waże 62, cycki płaskie, tyłek nawet ok, jestem po trojce dzieci i mam 33 lata. czuje sie za chuda

mam 29 lat:( nie umiem przytyć, jem bez ograniczeń a i tak widocznie mój metabolizm nie pozwala mi by ważyć choć 2 kg więcej:(

...........a jak sie uda przytyc to niestety nie rozkłada sie to równomiernie tylko kumuluje w fałdkach na brzuchu................masakra

Gość wtwtwet
Mam tyle wzrostu i gdy ważyłam 55 kg to miałam kompleksy - nózki jak patyczki, zero biustu. Poczułam się super dopiero mając ok. 63 kg - nogi kształtne, trochę cycka, trochę tyłka

Gość To ja się przyłączę
Powiem Ci, że gdy byłam W Twoim wieku też miałam podobną wagę...I też chciałam trochę przytyć. Teraz jestem "pod czterdziechę":D i bardzo łatwo przybieram...:O Wcale już tego nie chcę!:D Jedz ile możesz i ciesz się, że masz taką przemianę materii...:)

Gość mango__
mierze 172, ważę niecałe 52 kg. nie umiem przytyć. w wadzie 55 kg czułam się idealnie.

Tak jak w temacie - czy są na forum kobiety o wzroście 170cm i wadze 55kg? " to jest idealna waga jakbys ważyła np przy tym wzroście jakies 70 kg to byłabyś juz pasztetem

nie no 70 kg bym nie chciała, tylko takie wymiary jak podałam to dla mnie tragedia:O mam 67 w talii i jak przychodzi lato i mam ubrać bluzkę to wyglądam jak patyk:O wybieram takie kroje gdzie ta bluzka nie jest bardzo opięta na mnie, ale ileż można się stresować, że nie mogę ubrać się z bluzkę jaka mi sie podoba bo jestem chuda:(

mango - a jakie masz wymiary?

Gość mango__
chyba jakoś tak: 83 71 89 jak stanę normalnie wyprostowana, to mi żebra widać :/ nawet jak się, za przeproszeniem, nażrę, to mi brzuch wywala jak w 5/6 msc ciąży i góra 2-3 dni znów spada do swoich wymiarów.

Gość fgfghhgjhjhk
168cm, 50 kg, nie jestem plaska, nie wygladam tez chudo

Gość beeels
A ja mam 157 cm i waze 55 kg. wygladam zdrowo i kobieco, nie jestem gruba. Piersi 92, talia 67, biodra 89. Mam powodzenie u facetow. W dupie mam zdanie forumowych marzycieli, ktorzy kreuja kobiety na chudziny. bo wg waszych standardow pewnie powinnam miec z 10-15 kg mniej, skoro Waszym zdaniem kobieta ze wzrostem 170 cm powinna idealnie wazyc 50 kg...

Gość 170 cmi i 50 kg
nie 55 mam

Gość dhhdd
170 , waga 52

Gość przy tych waszych standardach
wszystko zalezy od figury i jak komu kg rozkłądają ja mam 160 i wazne 56 kg. Nie wiem czy to duzo, mam to gdzies. Mam za to figure klepsydry: biust:90 talia:67 biodra: 95 - idealnie proporcjonalne z ramionami Wiem jak się ubierać, żeby zakryć moje dosyć rozbudowane uda, podkreślić mocne wcięcie w talii i ładny dekolt. Ale jestem po 30tce i akceptuje bardzo swoja figure, kiedys mialam jakies tam kompleksy, ale teraz czuje sie mega kobieco Gadanie o kg nie ma właściwie sensu...te same osoby z identyczną wagą mają zupełnie inne figury i inaczej wyglądają.

mango - a to TY masz jakąś dziwną figurę bo masz niewielką różnicę między biustem, biodrami a talią, ale i tak wolałabym tak i mieć te 71 w talii jak Ty:( normalnie ryczeć mi się chce:O

Gość Ganta
Ja mam takie wymiary i twierdze, że jest idealnie. Bardzo trzymam się wagi, nie wyobrażam sobie ważyć więcej. Mniej ok, ale nie więcej.

przy tych waszych standardach - ale aja napisałam tez swoje wymiary a nie tylko wzrost i wagę;) masz wymiary jak ja, ale masz 10cm mniej, tez bym tak chciala:(

Gość Ganta
Tyle, że ja mam biust i wyraźne wcięcie w talii. Myślę, że jest ok , bo mi koleżanki zazdroszczą tego wcięcia. Nie pomyślałabym o sobie jak o patyku :O

Gość nnn vvv
ja jestem kobietą o wzroście 170 cm i wadze 56 kg nie mam kompleksów na tym punkcie