Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaDieta

Dieta i waga zamiast w dół, to w góre !:(:(:(

Polecane posty

Gość załamanaDieta

Dziewczyny! Czy wy tez tak macie ??? ze na diecie zamiast waga isc w dół to leci w góre :(:(:(

Gość osjmdbn
a jaka masz diete

Gość załamanaDieta
dukan :(

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak, też tak mamy :(

Gość LadyInnnnnBlack
Okres masz? albo jestes przed?? owulacja mozE??

Gość załamanaDieta
do okresu jeszcze troche, a jestem na tabletkach anty

Gość DajanaG
w wiecie że na hormonach odchudzanie jest 2x cięższe? u osób, które nie biorą tabletek anty itp, wag szybciej spada przy diecie. tak samo u palaczy. organizm ma w sobie toksyny co utrudnia odchudzanie...

Gość załamanaDieta
tak ale jak poprzednio stosowalam dukana to chudłam normalnie i tez bralam tabletki....

Gość DajanaG
po pierwsze tak jak zostało wspomniane wcześniej jeżeli masz okres, jesteś przed lub świeżo po to organizm troszeczkę inaczej reaguje. przede wszystkim woda zatrzymuje się w organizmie. także nic się nie zamartwiaj poczekaj aż wszystko się ureguluje, bo to jest normalne. tylko przypadkiem nie rezygnuj teraz z diety bo całe wysiłki pójdą na marne.

Gość załamanaDieta
wiesz co do okresu to mam 10 dni :(:( nie jest to za wczesnie na zatrzymanie wody?

Gość DajanaG
a po drugie jeżeli stosujesz co trochę jakieś diety to organizm się do tego przyzwyczaja i dlatego też u niektórych kobiet nie widać żadnych efektów mimo tego że się katują dietami, np. u mnie:(

Gość DajanaG
każdy organizm jest inny i zatrzymanie wody w organizmie może występować w różnych fazach okresu, a niektóre kobiety w ogóle nie mają takich problemów.

Gość załamanaDieta
DajanaG dzieki, pocieszylas mnie troche;p

Gość też miałam tak
może nie tycie ale u mnie stoi w miejscu. Kiedyś byłam na diecie niełączenia i ładnie na niej schudłam bez powrotu do dawnej wagi. To była moja jedyna dieta w życiu, ale jak próbowałam jakiś czas temu wrócić do tej diety to nie chudłam ani grama. Teraz codziennie ćwiczę, diety jako takiej nie mam, waga nie spada ale ciało robi się szczuplejsze.

Gość też miałam tak
dodam jeszcze że zanim zaczełam teraz się odchudzać to rzuciłam kawę i mi od razu w przeciągu 3 tygodni weszło 3 kg na plus bez zmiany diety i trybu życia. Pewnie to woda której odprowadzanie kawa poprawiała. Ale do kawy nie wrócę puki co.

Gość tereredede
nigdy nie wiadomo..

Gość załamanaDieta
podnosze ;(

Gość mozeeeaaa
moze miesnie Ci sie budują? moze organizm nie wyrabia z wywalaniem toksyn, wiesz ze dukan obciązający jest

Na Dukanie zdarzają się takie wahania wagi, zwłaszcza na drugiej fazie. Czasami waga idzie w górę, gdy je się warzywa. Po prostu przeczekaj, może to tylko chwilowe.

Gość załamanaDieta
już się wyjaśniło. wylądowałam na izbie przyjęć z bólami w podbrzuszu i m.in to było powodem zatrzymania wagi w dół.. infekcja dróg moczowych, chociaż tak naprawdę nie mam pojęcia jaki to ma wpływ...