Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawiorowa dama

Faceci !! Dlaczego tak robicie ..

Polecane posty

Uwierz, że w Twoim Gdyby był w moim rozgrałabym to raz dwa. to tez podszyw?

Itak a są i tacy co mają seks, który ich teoretycznie zadowala. Mają sie za nie wiadomo co, bo im kutas staje i są fizycznie powyżej przeciętnej. Jedna oddana i okiełznana suka to mało, trzeba mieć wszystkie z kafeterii. Jak ktoś chce mieć za dużo, to zostaje z niczym. Do większości palantów to nie dociera.

Gość kawiorowa dama
dziękuję za wszystkie opinie ... umówiłam się właśnie na weekend majowy z jego kolegą :P "jak mu zależy" to pojedzie z nami ;) Ps. kolega też niezły ;)

Gość Miki narkotyki
@ona355 "tez mam takiego w sumie "bliskiego" kolegę potrafi sie nie odzywać miesiącami , a jak sie odezwie to nie daje spokoju , jest wrecz nachalny , a potem znowu milczy i tak już ponad 3 lata, teraz okres ciszy , postanowilam sobie , ze jak nawiaze kontakt .. oleję go na dobre , koles ma 36 lat " Z boku wygląda to zupełnie inaczej. Na moje wygląda na to, że to Ty się do niego nie odzywasz. Przecież sama możesz się do niego w tej chwili odezwać. Bo jak myślisz, że po każdej rozmowie to on ma zaczynać każdą inną to sorry ale chyba Cię lekko poniosło. A skoro on ma tak, że dużo pisze do Ciebie a potem cisza to znaczy, że czuje że się narzuca i czekaja na Twój ruch. Zdecyduj się wreszcie bo gościa zamęczysz swoim niezdecydowaniem. On pisze do Ciebie dużo - źle. I weź tu takiej dogódź skoro nawet nie powiesz, że jest nachalny. A pomysł z olaniem mistrzostwo świata. Gratulacje idiotko. Tak ciężko się określić i napisać, że to koniec znajomości?

Gość sors
kawiorowa z tego co napisałaś wynika tylko jedno, jest nieśmiały albo miał mało kobiet więc musisz sama się za niego zabrać i go ośmielić, dotknij jego ramienia, ręki uśmiechnij się i gitara, wtedy będzie wiedział ,że może coś zacząć

Gość zadajesz głupie pytania
ona355 "tez mam takiego w sumie "bliskiego" kolegę potrafi sie nie odzywać miesiącami , a jak sie odezwie to nie daje spokoju , jest wrecz nachalny , a potem znowu milczy i tak już ponad 3 lata, teraz okres ciszy , postanowilam sobie , ze jak nawiaze kontakt .. oleję go na dobre , koles ma 36 lat " a ja to widze inaczej, wg mnei koleś jest nie teges ktoś w jego wieku powinien już dawno mieć partnerkę i dwójkę dzieci skoro nie ma żony to znak że albo nie wie czego chce albo nie wierzy w trwałe związki albo ma trudny charakter

Gość kawiorowa dama
sors miał i to nie jedną ;) ropuściły go te basztyle, bo same mu do łóźka wchodziły i to przez to :P

Gość durrryyyfdcxx
@zadajesz głupie pytania to, że teraz jest sam w tym wieku nie oznacza, że nigdy nie miał partnerki, a żenić się nie ożenił bo nie trafił na żadną ciekawą kobietą, dzieci to już każdy musi mieć? To już jakiś jednakowy schemat dla każdego?

Gość sors
No to nie wiem. Widocznie musi traktować Cię jak zwykłą znajomą (każdy chyba ma takich znajomych). Ja tam takie znajomości zachowuje, jak nie teraz to kiedyś zawsze można się spiknąć. Gorzej jeśli od razu się w kimś zadłuży po uszy, to wtedy to się wyklucza. Chociaż ja ostatnio w żadnych laskach od razu się nie zakochuje.

Gość setunia szybko rozgrywa
ma 28 lat i jest stara panna , jedyny plus to milion randek i przygodny sex w przeroznych miejscach bedziesz miala co wspominac na starosc :D

Gość ona355
zadajesz głupie pytania też tak po obserwacji mojego kolegi doszłam do wniosku , ze jest niestabilny emocjonalnie , umawia sie na piwko , a potem milczy i nie odzywa sie miesiacami , więc po co zawracać sobie nim głowe, sam nie wie czego chce