Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wsparcia

brak wsparcia w dziewczynie :(

Polecane posty

Gość bez wsparcia

Witam was. Chodzi o to ze miałem małe problemy w życiu i jest mi teraz ciężko. Pochodzę z domu gdzie się nie przelewa i mieszkam w rejonie gdzie jest ciężko z praca. Mam dziewczynę jesteśmy ze sobą 2 lata. Ostatnimi czasy zaczęła mnie dobijać jeszcze bardziej, że pracy nie mam, że nie szukam ( a ja szukam), że chłopaki jej koleżanek maja prace tylko nie ja. Dobija mnie też tematem samochodu którego nie mam a jej koleżanek chłopaki maja :(. Ona chce wycieczek, imprez a mnie z powodu pracy nie stać na to :(. Próbowałem jej przemówić, że na naszym terenie jest ciężko z praca ale ona nie potrafi tego zrozumieć a mi brakuje już sil. Wyzywa mnie od nieudaczników, nierobów itp.... Co mam robić? Aplikowałem już w 14 miejscach i nic :(.

Rzuć czym prędzej, wiem łatwo się mówi jak sie kocha, ale z tego co piszesz to jest materialistycznie nastawiona dziewczyna więc... A w trudnych chwilach właśnie poznaje się prawdziwe oblicze ludzi ;)

mój jest w podobnej sytuacji.. nie mógł znaleźć pracy więc zaczęłam uruchamiać swoje kontakty i praca się znalazła.. niebawem jedzie za granice na rozmowę.. w Polsce nie mamy szans na godne życie. Wspieram go jak mogę bo bardzo go kocham i jego problemy są moimi problemami.. Współczuję Ci dziewczyny.. nie lubie takich lasek, potrafią tylko krytykować ale żeby samej coś zrobić dla Waszego dobra.. to już nie.. :( Nie powiem Ci co masz zrobić.. nie będę Cię krytykować bo wiem jak jest ciężko z pracą.. Porozmawiaj z nią, jeśli będzie miała totalnie egoistyczne myślenie zastanów się nad takim związkiem..

Gość szz
Ehh faceci...Mój też nie mógł znaleść pracy, aż w końcu wziełam sprawy w swoje ręce i przyjeli go do zakładu w mieście obok. A teraz pomysl o sprawie z punktu widzenia twojej dziewczyny. Myślisz że twoja rodzinna sytuacja finansowa nie obija sie na niej? Czy nie musiala rezygnować z imprez i wyjazdów bo wiedziala ze nie bedziesz w stanie sie dołożyć? Że nie moze w weekend isc do knajpy z tobą bo nie masz pieniędzy a gdyby miała często płacic za was dwoje sama nie miałaby na nic? Ja byłam z chłopakiem z biednej rodziny i bardzo to sie na mnie odbijało. Nawet na studniowke nie poszlam bo nie miał na garnitur, buty a dla mnie jednej to by były za duże koszty płacić za wtęp i pełne ubranie dla dwóch osób. Dlugo go sponsorowałam chodząc przez to ciągle w tych samych ubraniach, życie towarzyskie odpadało.

poszukaj jakielkowlkiek pracy a jak nie to sprobuj za granica jakie masz wyksztalcenie?