Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobra19

porada co do orgazmu !!!!!!

Polecane posty

czesc wszystkim :) mam 19 lat, od około poł roku uprawiam ze swoim mezczyzną seks ( jest to pierwszy facet z którym się kocham jak i on mnie rozdziewiczył ) Uwielbiam seks, moge się kochac 24/h ale jest problem, nie moge osiagnąc orgazmu. Wiem, ze trzeba sie go nauczyc, ale co z tego? czerpę przyjemnosc z seksu, ale chce miec ten odlot! czytałam na kafeterii, ze uczucie potrzeby moczu moze pod to podchodzic... zawsze przed seksem idę oddac mocz, na początku mialam z tym problem, ze w czasie potrzebowałam teraz zupelnie nie, i podczas seksu mam to uczucie (cos pod tą potrzebe) tak jakbym miala miec "wytrysk" i ja sie boję zaciskam mięśnie, z obawą ze mogę popuscic... POMOCY? prosze bez obrazliwych komentarzy :) pozdrawiam :*

Gość a co tu tlumaczyc
kochana... wez slownik ortograficzny i kazdy wyraz, w ktorym jest blad napisz poprawnie 20 dobrze?

Gość he?
a wskazesz mi błąd?

Gość a co tu tlumaczyc
Ktore bledy mam Ci wskazac, ortograficzne czy stylistyczne?

ortogarficzne, co do stylistycznych przyznaje Ci rację bo nie myslalam akurat o składni piszac post

Gość a co tu tlumaczyc
Jak widac, posiadasz klawiatyre z polska czcionka. A zatem, kazdy wyraz, ktory piszesz nie uzywajac tejze czcionki, jest bledem ortograficznym. Co innego gdi konsekwentnie albo jej uzywasz, albo nie. komEtarze napisalas przez EN i to jest blad.

Gość a co tu tlumaczyc
Sama tez popelnilam kilka bledow, za co z gory przepraszam :)

słucham ? haha lepiej Ty spojrz do slownika ;p od kiedy słowa KOMENTARZ PISZE SIĘ KOMĘTARZ? HAHA POZDRAWIAM :) nie pouczaj gdy sama/sam nie wiesz lepiej :)

Gość szczerze mi powiedzcie
no ja mam tak samo więc nie wiem co poradzić .

Gość kjdfcjk
ciesz się, że chociaż odczuwasz jakąkolwiek przyjemność, ja nawet tego nie mam, o orgazmie nawet nie snię.

przyczepic sie do wszystkiego mozna, jezeli dla Was takie ma duze znaczenie polska czcionka to przepraszam ;)

Widze, ze mam podszywa. Musze przyznac, ze ten jego/jej wywod na temat komentarza sprawil, ze pojawil sie usmiech na mej twarzy. Autorko, czy Ty, sama siebie do orgazmu potrafisz doprowadzic?

tak, problem w tym, ze potrafie. Mój facet mnie zaspokaja czuję się z nim spełniona, ale podczas nie mogę go otrzymać

Porozmawiajcie sobie o tym temacie :) Z pewnością się dogadacie, a jak nie, czas na nowe doznania :D

tak, on nie jest tzw. poczatkujący w tych sprawach, miał kilka kobiet przede mną. Rozmawiamy powatarza, że muszę sie go nauczyc, ale jak?! jest mi z nim dobrze, ale nic to nie działa :) czytałam coś na kafeterii, że uczucie potrzeby moczu moze podchodzic pod orgazm pochwowy ;) w łożku nie jest nam nudno i troche mnie to denerwuje, że ja wciąz stoje w miejscu

Gość wójekstaryhejk
porada co do orgazmu ? nie strzelać z palca tylko z połykiem !!!!

To, że miał laski wcześniej, bzykał się z nimi, wcale nie musi świadczyć, że jest dobry w te klocki. Poświęca Ci odpowiednią dozę uwagi, czy tyko robi to na zasadzie, wszedł, wyszedł, zmęczył się i poszedł spać?

nie nie, wlasnie on ode mnie nie chce tej uwagi, woli skupic się na mnie, jemu sprawia to większa przyjemność a mi sie to podoba.

Autorko powiem ci tak rozluznij sie podczas sex-u i nie mysl jak to zrobic zeby miec orgazm bo wtedy go nie bd. Ja z moja Dziewczyna mialem podobny problem i musialem znalesc jej punkt G i teraz jest git zmieniajcie pozycje i znajc ta najlepsza dla was i zobaczysz ze bd dobrze a podczas stosunku musisz byc rozluzniona na maxa i nic nie zaciskaj :-D

Gość Hari Mata 1914
Nie ma co....musisz to poznać - w paru zdaniach nie jesteś w stanie uświadomić sobie pewnych spraw z anatomii, fizjologii i psychiki: http://tnijurl.com/0a69ef4ba946/ powodzenia.....uda się....!!!!!

kobra19, na początek dobra jest palcówka:) Partnerowi łatwiej będzie wybadać odpowiedni punkt którego stymulowanie sprawia Ci przyjemność, potem dopasowanie odpowiedniej pozycji. Jeśli boisz się tego uczucia "parcia" i nie jesteś pewna co przepowiada, może warto dla komfortu psychicznego spróbować seksu w wannie, albo pod prysznicem? To pozwoli Ci się odpowiednio rozluźnić, bo bez tego ani rusz:D. Jak już dostatecznie poznasz swoje ciało a Twój partner nauczy się jak je traktować, to potem o orgazm będzie dużo łatwiej. Życzę Ci wielu wielokrotnych;)

Gość ja też miałam 18lat bhcvb dsku
Ja też miałam 18 lat jak zaczęłam współżycie i też lubiłam sex bo po prostu lubiłam:) Teraz mam 22lata a dopiero pół roku temu pierwszy raz miałam orgazm. Nadal jestem z tym samym facetem,już ponad 4lata, mamy córkę ma 2latka i chyba dopiero jak dotarło do mnie,że jest odpowiednim facetem przy którym mogę to czuć... Był taki moment,że już się pogodziłam z tym,że nigdy tego nie poczuje ale nie miałam żalu bo nie wiedziałam co tracę i nagle bach... było cudownie! :)

mam wrazenie, ze kazdy mnie poucza co do seksu, wiem w jakich pozycjach jesty mi dobrze, mam 19 lat, koncze szkołe biologie mam w małym paluszku, znam swoje ciało w teori jak i w praktyce, ze wszystkich odpowiedzi moze wzielam pod uwage jedną bo była najmądrzejsza z tego, ze nie pouczała mnie co do seksu bo tego nie potrzebuje:P myslalam, ze niie tylkoja mam taki problem, i ze któras z Was je zwalczyla, ale dzieki, postaram sie rozluznic jeszcze bardziej :P jak kolwiek to brzmi ;) choc czytalam ze zaciskajac miesnie moge go prędzej dostac :)