Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cóż mi jest ?

kardiologia kto sie orientuje ........

Polecane posty

Gość cóż mi jest ?

Hej Jak wejdę na 2 lub 3 piętro jestem zdyszana i bolą mnie nogi, zrobię kilka skłonów czy przysiadów tętno skacze do 160 a serce chce wyskoczyć,byłam u lekarza ekg wykazało niedokrwienie serca mam dużo badań,narazie była robiona tarczyca jest ok nie ma nic niepokojącego lekarz mówi że grozi mi zawał w dodatku mam mocna arytmie i skoki ciśnienia męczę się brakuje mi powietrza nawet w spoczynku serce mi szarpie i czuje pieczenie w piersiach za tydzień mam holtera i próby wysiłkowe Czy ekg może być omyłkowe ? Lekarz mówi że jest straszny wynik echo serca tez nie podoba mu się ..... Mam dopiero 30 lat ...... Jest ktoś z podobnymi objawami ? :(

Gość za to diabeł jest
pewnie dużo ważysz ?

Gość A jak???
Jest z twoją wagą? Nadwaga? Anoreksja? Inne zaburzenia odżywiania? Choroby serca w rodzinie?

Gość cóż mi jest ?
ważę 54 kg wzrost 160

Gość cóż mi jest ?
brat choruje na serce w rodzinie duzo osób ma nadciśnienie babcia zmarła na wylew

Gość A jak???
Miałaś jakieś zaburzenia odżywiania, anemie?

Gość nocna pochwa
pewnie wkrótce zdechniesz, też to mam

Gość cóż mi jest ?
A jak??? miewam kłopoty z odzywianiem miewam jadłowstręt z powodu bardzo mocnych mdłości anemii nie mam

Gość A jak???
To mogło wlynąć na krążenie. Podobnie jak przesada z kawą, papierosy i inne uzywki( zwłaszcza przy rodzinnych predyspozycjach do chorób krązenia). Do tego przewlekły stres, niedosypianie... ale to nic odkrywczego. Musisz poczekać na opinie specjalisty i ewentyalnie skonsultować jeszcze z innym kardiologiem.

Gość cóż mi jest ?
A jak??? Dzięki ❤️ zdrowia życzę

Gość A jak???
Ja Tobie również:)

Gość inzynier serwisowy/...........
A po cholerę ty tarczyce robisz ?? Cholesterol i średnica żył. Przestawić się na dietę bez czerwonego mięsa. Pić dużo płynów od dezynfekować ofganizm. Wpieprzać żelazo jak głupia. I cały czas być pod kontrolą. Sprawdzić średnicę płytek krwi i ogólnie badania krwi. Kurwa lekarze to debile im dłużej z nimi pracuje i im dłużej widzę takie przypadki.. Jak badania ok iść na MRI lub choćby CT Jeśli zwężone żyły na sercu - operacja udrożnienia. Tak w skrócie.

Gość A jak???
Oddezynfekować???:O I dlaczego żelazo? Przecież nie chodzi tu o anemię Cóż mi jest? Nie słuchaj takich, internetowych doradców. Lekarze są różni to fakt dlatego warto zasięgnąć opinie u więcej niż jednego albo u naprawdę dobrego i uznanego specjalisty. Tylko dobry lekarz może dobrze zdiagnozować i zdecydować co dalej- nigdy nie słuchaj domorosłych ekspertów. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość nie lekarz się nie myli
grozi ci zawał unikaj jakiego kolwiek wysiłku fizycznego i stresu wszystko rób powoli masz zjebane serce przyroda :(

Gość inzynier serwisowy/...........
tia.... jak ci dobrze panie pielęgniarki zrobią ekg... Idę bo nie ma sensu z wami gadać. Tak jak leczenie zatok w polsce idź pan w uj.. a wystarczy badanie za 200pln na gatunek grzyba.