Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość matitkaaa

były chlopak

Polecane posty

Gość matitkaaa

czesc chciałabym sie poradzic . Dwa tygodnie temu zerwalam z chloapkiem z ktorym bylam ponad 2 lata . Tak naprawde teraz dopiero zauwazylam ze nigdy sie nie dogadywalismy dobrze , zawsze mi cos w im nie pasowało ale gdy dawalsimy sobie przerwe w zwiazku zawsze wracałam do niego bo bardzo mi go brakowało . Teraz mam poczucie ze postapilam slusznie ale z drugiej strony on nie odzywa sie juz do mnie ponad tydzien nie daje zadnego zaku zycia , nie napisze co slychac i wgl , nie wiem ale czuje ze ma juz na mnie kompletna olewke to znaczy ze mu juz nie zalezy nawet po tylu miesiacach jakich razem spedzilismy , kiedys mowil ze sobie zycie bezemnie nie wyobarza a teraz ... ;/ czasem widze na facebooku jak pisze z dziewczynami i jest mi troszke przykro . ale wiem ze jest mi etraz lepiej samej ale z drugiej strony kiedy wkoncu wyszlam sama na impreze bez niego po zerwaniu bawilam sie i tam byli jego znajomi i oczywiscie mu doniesli ze byalm to on mial wielkie do mnie pretensje ze on wie co ja robie to czyli jest jeszcze zazdrosny chociaz troszke ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować