Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zdruzgotana444

małżeństwo w młodym wieku, a jak jest w waszym małżeństwie????????

Polecane posty

Gość zdruzgotana444

troche sie rozpisze ale dajcie rade i przeczytajcie i proszę o opinie. Czy małżeństwo musi być jak niewola? Mam 22 lata i od roku jestem mężatką , wszyscy mi mówią po co w tak młodym wieku? trzeba szaleć otóż w swoim dosć krótkim czasie szalałam zawsze chciałam robić to na co mam ochote nie lubie jak ktoś coś mi narzuca lub zabrania. Kocham swojego męża w wieku 18 lat wyprowadziłam sie z domu wtedy do przyszłego męża. Wyprowadziłam się dlatego że chciałam być dorosła i robić co mi sie podoba. Jednak okazało sie inaczej. Nie mam i nie planuje dzieci lubie imprezy lubie spotkania towarzyskie przez mojego męża zaniedbuje większosć znajomych. Zawsze jest to samo wkurza sie jak chce żebyśmy gdzieś wyszli na impreze czy w odwiedziny. Znajomi wciąż zapraszają , a ja wciąż wymyślam to nowe wymówki. uważam ze za mało korzystamy z życia. Kiedy mamy sie bawić i szaleć?? po 30stce? jak bedziemy miec dzieci??? Nie to że wcale nigdzie nie chodzimy ale bardzo rzadko częściej w gronie jego znajomych. jak zapraszają nas moi znajomi na domówke albo kameralne spotkanie to słysze zawsze to samo jestem zmęczony , tego nie lubie , ciągle gdzieś mnie wyciągasz. No własnie ciągle cie gdzieś wyciągam bo ciągle nigdzie nie chcesz ze mną chodzic.Najlepiej jak ktoś do nas przychodzi ale ja też chce pójść do kogoś. Nocowanie poza domem? nie bo mój mąż nie lubi u kogoś spać , dodaje że między nami jest tylko 2 lata różnicy czasami mi sie wydaje że 20! jak sie umówię z koleżankami to wyznacza mi pore o której mam wrócić zazwyczaj o 21:00 mimo tego , ze to babski wieczór w domu u którejś z koleżanek i wie gdzie i z kim jestem. WNIOSEK potrzebuje więcej swobody. Nie zawsze moege gdzieś wyjść jesli juz to mam wyznaczoną godzine a najbardziej bym chciała żebyśmy razem wychodzili sie bawić nie chce słyszeć ciągłych wymówek w końcu jesteśmy młodzi. nie żałuje ze jestem młodą mężatką ale czasami czuje że ocknę sie za 15 lat ze świadomością że przegapiłam swój czas i swoją młodość.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować