Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoaeropagitka

Kręcą mnie starsi faceci

Polecane posty

Gość pseudoaeropagitka

Witajcie, mam 20 lat i nie interesuję sie chłopcami w moim wieku. Dla mnie facet zaczyna się 28+. Wiem, że to kwestia charakteru, dojrzałości, ale mnie nie pociągają. Ostatnio miałam sex z 35 latkiem, który dawał mi mnóstwo przyjemności i satysfakcji tj. był ostry, ale mnie to kręciło. Chciałabym, abyście się wy kobiety wypowiedziały o waszych preferencjach co do wieku mężczyzn i wy mężczyźni co do wieku kobiet. Czy kręcą was dużo młodsze partnerki? Mieliście z takimi jakieś doświadczenia??

Gość ar
ja lubie młodsze

Gość pseudoaeropagitka
ile masz lat i jak młodsze lubisz??

Gość fajnyy
ja mam 29lat

Gość fajnyy
i tez lubie takie 20stki.. mm...

Gość PV
Ja też uważam, że nie dogadałabym się z facetem w moim wieku a z młodszym to już zupełnie nie. Mój obecny facet jest ode mnie starszy o 6 lat i jest cudownie, czuję się z nim wspaniale nie tylko podczas seksu (chociaż z nikim jak z nim mi nie było tak cudnie) ale w zyciu codziennym także dogadujemy się, a czasami rozumiemy bez słów. Ta różnica pomiędzy nami jest w ogóle nieodczuwalna :)

Gość a ja mam 40 i tez
lubię młodsze

Gość pseudoaeropagitka
A mieliście panowie jakies doświadczenia z takimi młodszymi dziewczętami?

Gość sasfdsfafg
jest ok, brak ci ojca

Gość fajnyy
sex z takimi jest zajebisty...

ja miałem doswiadczenie, a wygladalo to tak, ze ja sie jej podobalem ale wybrala soebi bogatszego wtedy choc sie interesowala mna ze zwgledu na wyglad, ja mialem wtedy 30 lat ona 21 choc byla ladna nie zaluje bo patrzac dzis na to okazalo sie ze ma siano w glowie

Gość fajnyy
ale my tu mowimy o bzykaniu a nie mazenstwie..

Gość lipaniekraj
a ja nie wiem co was kręci w małolatach taka 32-35 to rozumiem, a jak widze te laski jak się rzucaja to aż się żal robi nie tknąłbym laski poniżej 26:)

Gość pseudoaeropagitka
Lipaniekraj: lubisz 3krotne wdowy, kobiety po przejsciach z przeszłością i pozaszywaną po ciąży??

nie ma znaczenia czy starszy/a...mlodszy/a....idiote poznac po tym jak otworzy buzie

..........i nie da sie z takim/ka delikwentem wytrzymac dluzej niz 5 sekund

Gość lipaniekraj
pseudoaeropagitka Lipaniekraj: lubisz 3krotne wdowy, kobiety po przejsciach z przeszłością i pozaszywaną po ciąży?? bez tych przejść po prostu w tym wieku

ja lubię takich ok. 29- 32 ;-)tak z dzieisięć lat starszych ;-) Ale tacy na 27 też mogą być ;-)

fajni są bo tacy dojrzalsi, to widać w wyglądzie, do tego fajny głos ;-) A faceci lubią- z tego co zauważyłam- o kilka lat młodsze, np. 30- latki lubią takie dwudziestolkilkulatki, albo nawet 19- latki ;-)

W facetach duzo starszych podniecajacy w efekcie moze byc tylko wizerunek. Reszta czesto bywa mżonka i jest do doopy. Sa jak odrodzone z popiolow szczeniaki,ktorym sie wydaje ze na nowo moga zenski swiat zdobywac i bzykac co popadnie,bo 20-letnie to naiwne. Tez mialam swoj swiety ideal duzo starszy, a w kulki leci jak kazdy samczyk.

Gość vdb
jesteś zwykłą wycieruchą do jebania i wyjebania szkoda mi ciebie

ja miałąm na myśli tych normalnych, choć jest ich nieiele, bo albo tacy, jak piszesz, albo zajeci już. Ale fajni też są, nie muszą wyglądać jak z okąłdki, wązne, ze mają charakter i podobają mi się ;-)

vdb mów za siebie idioto! albo idiotko! to jest post o tym jakich facetów się lubi, nie o seksie od razu, a idiocie wszystko z jednym!!!

Gość vdb
sama jesteś idiotką jak lecisz na tatusiów