Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoaeropagitka

Kręcą mnie starsi faceci

Polecane posty

Gość vdb
10 lat to przepaść, ale ja z tobą dzieci mieć nie będę; chcę ci uświadomić, że są też odpowiedzialni ludzie w tym wieku, ale dużo bardziej zabawni i nie wiem czemu zamykasz się na rówieśników; nie potrafię tego zrozumieć

poprosty sa kobiety których sie nie zapomina pięknie powiedziane! A teraz jest jakaś wązna dla Ciebie?

ewek jedna a w ogóle to 2 kobity zycia jak widzisz nie mam czym sie nawet pochwalic hehehhehe

10 lat to nie przepaść. Moze jak dziewczyna ma 20 a facet 30. Ale potem... 50 a 60? ;-) A dzieci to wolę mieć z dojrzałym, odpowiedzialnym facetem. Nie zamykam się na rówieśników, tylko nie podobają mi się, po prostu.

sebal to dobrze...nie ilość, ale jakość! ;-) też tak myślę ;-) A dlaczego to juz przeszłość. Nie wyszło?

obecnie nie ma zadnej ale mysle ze w koncu sie znajdzie pojawi sama juz tak dlugo na nia czakam

idealnych kobiet nie ma sa jedynie takie co wiecej zwracaja na siebie uwage czasem w sposób pozytywny a czasem nawet negatywny

o tym co dawno też się pamięta, choć ja myślę, ze lepiej iść do przodu, nie oglądać się za siebie

i łądna... przynajmniej dla Ciebie. Nie obraź się, ale jak nie ma pociągu do drugiej osoby to nic z tego choćby jaka ładna..;-) tak myślę

ja mam lekarsto na to jest to nie wracanie do do tego co bylo i wmawianie sobie ze nich sie meczy inny z nia hehhehee

Gość agonyaunt
jestem w stałym związku, ale łapię się ostatnio na tym, że oglądam ręce wykładowców w poszukiwaniu obrączki ;) interesujący przedział to faktycznie 35-50.

kryteriów raczej nie ma , chodzi o to coś, co podoba mi sie w facetach, nie sama uroda, ale sposób bycia, uśmiech ,coś co pozwala nam zauwazyć drugą osobę w tłumie

Gość agonyaunt
vb? nie, sorry, ale nie :D

oki Ewus ja znikam dobrej nocki buziaczki ps jak cos pisz na email papapatki

co do usmiechu to czaem wygladam nie powaznie bo ciagle sie usmiecham do ludzi

agonyaunt jeśli jesteś jednym z wielu moich wielbicieli to przykro mi...;-) wolę powiedzieć szczerze: nic z tego ;-)