Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoaeropagitka

Kręcą mnie starsi faceci

Polecane posty

jesli dziewczyna jest głupia bo ma 20 lat to w jakim wieku przestanie być głupia?To twoje rozumowanie... Bo ja uważam i widzę często, że 25 latki i starsze są niekiedy głupsze niż nie jedna nastolatka:P Więc nie zakładaj, że między takimi ludzmi nie ma miłości a mój narzeczony zaręczył się ze mną a sierpniu wezmie ślub tylko dla d**py Ile masz lat?

Gość 34 latek :-)
Myślę, że mógłbym :) Nie jestem sponsorem, nie rozdaję "kieszonkowego". Wyjeżdżamy razem na wakacje, weekendy, różnie... Czasami dostaje różne prezenty ale bez przesady... Choć pewnie od rówieśnika takich by nie dostała, to dbam o swoje samopoczucie- by nie mieć wrażenia, że Ją sobie kupuję ;) Trudno w tego typu relacjach ustawić granicę więc nie staram się tego robić. Trudno wyjaśnić to wszystko w kilku napisanych zdaniach...

Gość gabinetka
Despina bez obaw, nie poniedziałel tu tylko usiłuje sobie wmówić, że wie co to dobry seks, bo to jedyny argument który widzę, i w takim wymiarze postrzega związek. To samo lipaniekraj. To, że patrzy na kogoś tylko przez pryzmat seksualności, nie znaczy, że jego wyobrażenia nadają kształt rzeczywistości i ta osoba do tego się nadaje.

Gość gabinetka
Nie poniedzalek Ja doskonale sobie zdaję sprawę z wielu wątków, które tobie nie przyszłyby do główki, do poruszenia. Mam doświadczenie zarówno z rówieśnikami swego czasu jak i starszymi. Nie dyskwalifikuję ludzi ze względu na wiek.

Despina no dobrze bierzecie ślub:) ale czy to o czymś świadczy-myslisz ze bedzie twój na wieki, bedziecie szczesliwi amen? tak sobie wymyslilas:) sorki ale nie bede z Toba juz dyskutowac jestes jeszcze glupiutka i naiwna, zycze Ci powodzenia:)

Gość lipaniekraj
a ja mysle ze posluguje sie doswiadczeniem swoim i swojej. Jak mialem 20 lat tez myslalem ze jestem taki zajebisty ruchacz ze juz nic wiecej sie nie da bo przeciez jest mi bardzo dobrze. Po latach dopiero okazalo sie co znaczy upawiac seks i czerpac max przyjmnosci, trzeba nauczyc sie reagowac na bodzce,umiec okreslic swoje oczekiwania w koncu nauczyc sie czerpac i dawac przyjemnosc z calego ciala nie tylko z narzadow. I mysle ze przede wszystkim kiedys przyjemnosc sprawialo mi ruchanie,dzis dawanie okreslonej przyjemnosci. spoko zrozumiesz za kilka lat doklafnie tak samo myslalem.

a w jakim wieku jest ta pewność, że bedziemy na zawsze razem i na zawsze szczęśliwi?Nie napisałaś ile masz lat ale to ty jesteś głupia a nie ja!Moja mama też jest młodsza od taty i są szczęśliwi do dnia dzisiejszego(24lata) Żyję w Grecji i gdy poznałam swojego faceta chodziłam do polskiego liceum.A narzeczony robił specjalizację.I zgadnij kto właśnie tak gadał jak ty?Większość polaków ze szkoły!Bo tylko MY jesteśmy takim zawistnym narodem i wszystko dla nas jest dziwne i chore gdy tylko trochę odbiega od "normy"

Bo tylko MY jesteśmy takim zawistnym narodem i wszystko dla nas jest dziwne i chore gdy tylko trochę odbiega od "normy" odbiega od normy ze masz 10 lat starszego faceta? juz mowilam jestes zbyt tepa na dyskusje i skoncz...

Studiuje medycynę a Ty pewnie jesteś niedocenioną kobietą po 30stce, którą porzucił facet dla młodszej:p:p Dlaczego nie napiszesz ile masz lat? Jestem bardziej rozsądna niż nie jedna 30 latka a Ty masz jakiś problem ze sobą skoro tak piszesz!

a czym ja niby próbuję zabłysnąć?I na jakie słowa mam uważać?Od początku Ty wypisujesz, że ja głupia i tępa.Ale ty niedowartościowana musisz być i nie szczęśliwa chyba:P

a ja mieszkam we Francji i co wynika coś z tego? to po jakie licho piszesz ze mieszkasz w Grecji czy stu.medycyne? czy to coś wnosi? czy masz pokazać twoja inteligencję, mam dwadzieciapare lat wiec pudlo..skonczy dyskusje bo jestes ponizej poziomu, a po co sie kłucic

dziwnie rozumujesz wszystko... Masz chore pojęcie o życiu!! Współczuję Ci szczerze

powtórze- to ze zrobilas dzieciaka w wieku nastu lat i to ze mowisz ze jestes dorosła nie czyni Cie dorosła:) zakumłaś czy jeszcze nie nie bede z Toba gówniaro dyskutowac, ps dzieci maja to do tego ze zawsze odwracaja kota ogonem..ty jestes tego najlepszym przykladem

zrobiłam sobie dziecko i sobie je mam i nic Ci do tego:P A ty niby masz dwadzieścia parę lat a robisz z siebie tak wielce starszą ode mnie hehe Jeśli z góry skazujesz związek ze starszym o 10 lat partnerem na niepowodzenie to ty wróżka jesteś:D A gdybym miała 28 lat a On 30 to już pewne, że do grobowej deski będziemy razem?Nie bądz smieszna. I wlaśnie ZNAWCY i WSZYSTKO WIEDZĄCY którzy na kafe sie udzielają powodują u mnie jeszcze większą chęć przebywania tutaj:P

ja mam obecnie partnera, jest dobry w łóżku tylko "rzadki". Niewiem czy cos ze mną nie tak ale ja niepotrafie czekać na seks tydzień jeśli mozemy robić to codzinnie... i myślę sobie czy starszy facet, taki z 35 lat byłby bardziej aktywny seksualnie... :)

A gdybym miała 28 lat a On 30 to już pewne, że do grobowej deski będziemy razem?Nie bądz smieszna. ty debilko ja nic takiego nie powiedziałam to ty sobie coś tam uroiłaś w główce...fakt faktem macie mniejsze szanse-inna mentalnosc-inaczej pojmujecie świat, ale niewazne..

zostawie to bez komentarza bo jesteś dziwna..!Wiem co pisałaś:P I proszę, nie wyzywaj mnie!! macie mniejsze szanse no co ty nie powiesz:D Piszesz tak jakby u nas była co najmniej 20 letnia różnica wieku. Bosze ile ty masz lat dziewczyno i co ty wiesz o życiu.Szok!!!

zabka_ptaszka Wiesz, to nie zależy od wieku.Twój facet po prostu nie czuję potrzeby częstszego seksu niż raz na tydzień.To zależy od temperamentu A ile ma lat? Ja też lubię seks częsciej niż raz na tydzień ale mój facet ze względu na swój zawód nie ma czasu na codzienne przytulańce:D U nas tak średnio co 2-3 dni, nieraz częściej:D

ma 23 lata. Dziwi mnie jedynie to ze kiedys pracował wiecej i był naprawde bardzo często napalony:P a teraz jest lipa, jestem przygnebiona bo mam czasami wrazenie ze juz go tak nie kręce...

Gość Pan typu bears - 49 lat
Bym Cię ruchał 5 razy dziennie, maleńka :)

A ile jesteście razem?Trudno mi cokolwiek doradzić bo nie wiem na ile Wasz związek jest powazny.Ale taki nagły brak seksu może być podejrzliwy z twojej strony i sie nie dziwie.Pogadaj z Nim! Ja 6 tygodni temu urodziłam dziecko i nawet w ciąży nie rezygnowaliśmy z seksu.Podczas połogu mieliśmy prawie 6 tyg przerwy a teraz znów mamy cudowny seks:D I nie wyobrażam sobie by mnie mój facet nie pożądał!I kazał czekać

Gość Zulus
dziewczyny nie drapcie się;))

Gość auramustang
szukam pani lub mezatki jestem z piask mam 39 lat muj mwejl auramustang@gmail.com

emiliajustyna napisz meila poznamy sie blizej ja mam 33 lata i chetnie cie poznam wysoki32@vip.onet.pl