Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piankaaaa.

dlaczego w seksie to zawsze facet musi mieć orgazm ???

Polecane posty

Gość Piankaaaa.

Przecież seks kończy się w tedy kiedy to facet dojdzie a nie kobieta a nawet jak dojdzie kobieta to facet seksu nie przerywa tylko robi to dalej żeby tylko dojść, tylko np. jak ja mam orgazm to już nie mam ochoty dalej na seks tylko chce przerwać bo to już nie jest przyjemne. To troche niesprawiedliwe że zawsze kończy się wtedy jak facet skończy a nie kobieta :o

Gość nie musi
YyyyJa nigdy nie puszczam mojego faceta z lozka az bede miala orgazm ;) moze to i wredne ale nie naleze do kobiet ktorym w sexie wystarczy zadowolenie faceta :)

O napalonyyyyyyyyyyy 🖐️ własnie, Ty jako przedstawiciel tego gatunku nam odpowiedz na pytanie :D

to trzeba nauczyć faceta że po twoim orgazmie pozostaje mu już tylko rączka a jeśli on wcześniej to ma robić to aż ty nie dojdziesz :P

Gość Piankaaaa.
ale to niesprawiedliwy :o dlaczego kobiety jak się na to godzą, dlaczego kobieta jak dojdzie nie może po prostu skończyć i powiedzieć że już dość bo miała orgazm a facetem jak dojdzie to jakoś niema problemu z tym żeby skończyć i nie jest mu głupio że kobieta nie miała orgazmu.

Gość tez kiedys zadawalam sobie to
pytanie. Nie znalazlam odpowiedzi... Ale przyzwyczailam sie. Nigdy nie mialam jeszcze orgazmu ;) Moze za bardzo na niego czekam, a moze tych 5 min to za malo, a moze bezuczuciowa jestem po prostu :P

tzn.. facet jak dojdzie no to nie moze tak odrazu wlozyc i od nowa przeciez... a kobieta jak dojdzie juz to przeciez moze powiedziec facetowi ze dokonczy reka, albo zeby dokonczyl jej w buzi itd... tak mi sie wydaje...

Gość właśnie do tego służy
gra wstępna! należy bardziej rozgrzać tę stronę która dochodzi później :-)

Gość co Wy tu za herezje
opowiadacie?

a jak dziewczyna dochodzi po 5 miutach a facet np po godzinie to tewz ma konczyc ręka ? Przeciez to by nie przeszło u zadnego ogiera :D

Gość fdr,kjht
napalonyyyyyyyyyyy kilku miałam facetów ale z żadnym nie zgrałam się tak żeby w podobnym czasie miec orgazm.

Gość hiena,699
FiFkA007 żadna kobieta nie dochodzi po 5 minutach no chyba że ją facetet wcześniej będzie przez godzinę rozgrzewał

Gość Piankaaaa.
napalonyyyyyyyyyyy jak kobieta dojdzie a facet jeszcze nie to trudno niech przerywa i kończy ręką albo czym tam chce, bo jak kobieta dojdzie to facet jakoś ma to gdzieś i na pewno seksu nie przerwie, a tak gwoli wyjaśnienia jak kobieta dojdzie a facet nie chce kończyć seksu bo sam jeszcze nie miał orgazmu to kobieta po swoim orgazmie już nie czuje żadnej przyjemności wręcz odwrotnie poświęca się żeby facetowi było dobrze, szkoda że facet tak nie myśli.

Gość Piankaaaa.
napalonyyyyyyyyyyy ja nie, no chyba że sama sobie dogadzam to jestem w stanie dojść dwa razy pod rząd ale musi minąć conajmniej kilka minut. Naczytałam się takich napalaonych co to po 20 orgazmów podczas seksu mają ja do nich nie należę.

Gość Uroczy Roman
Zmień dziury

Gość kowallllllllll
Ciekawe co mówicie, moja zawsze nawet jak już dojdzie to i tak lubi jak ja dalej działam, poza tym można poczekać na kobietę lub przyśpieszyć orgazm tak żeby był jednoczesny.

Gość Piankaaaa.
czyli jak kobieta dojdzie to przerywasz seks i odpoczywacie tak ? napalony ??

idiotyczne pytanie....bez jego orgazmu nie byloby przekazania jego genow:O ona podczas swojego orgazmu nie przenosi jajeczka do jego ciala