Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia5364

Problem!

Polecane posty

Gość Mamusia5364

Moja 10letnia córeczka znalazła dziś w szafce prezerwatywe wzięła ja i na dmuchała spytała się mnie co to za balon jest i gdzie taki kupiłam i żebym jej taki kupiła. Co mam zrobić przecież nie powiem co to jest i do czego służy. Może ktoś wie gdzie można dostać podobne balony do prezerwatywy takie długie prosze o pomoc

Gość Mamusia5364
Jak mam jej to teraz wytłumaczyć myślałam żeby kupić balon podobny do prezerwatywy ale gdzie taki dostanę prosze pomóżcie.

Gość chodnikowa83
10 latka to nie ulomny polityk tylko odrebna wrazliwa ksztaltujaca sie osoba ktorej edukacje sexualna nalezalo dozowac od najwczesniejszych lat ...teraz postaw na szczerosc bo odwlekajac temat tylko sobie pogarszasz

Gość Mamusia5364
A to jak ja mam jej to powiedzieć co powiem córciu to są prezerwatywy stosuje się je podczas seksu żeby nie zajść w ciążę.

Gość chodnikowa83
poki co mozesz powiedziec ze to balony ..ale to paradoksalnie moze rozbudzic chec wiedzy ; ] potem zabierz sie bacznie za edukacje, 10 latki wiedza skad sie biora dzieci sadze nawet ze moj bratanek 4 letni ma wieksza wiedze niz moi ex ;].... nakresl delikatnie temat sexualnosci wiezi ludzkiej sexu itd wybadaj wiedze dziecka sama znasz je najlepiej uprzedzaj pytania i uzywaj poki co uogolnien jesli dziecko o cos spyta nie zbywaj tylko zawsze adekwatnie do wieku odpowiadaj krotko i tresciwie moze corka nie ma takiej potrzeby i uzna ze czas na TE tematy ale pamietaj ze dzieki Tobie nie bedzie zbulwersowana kiedy koledzy w szkole beda uzywac terminu gumka prezerwatywa itd przeciez niedlugo sama zacznie dojrzewac i wkraczac w te klimaty... ale nie bede moralizowac bo nie mam dzieci jedynie studia na coll med

Gość chodnikowa83
przepraszam za tak skrajny analfabetyzm i pisownie ale to genetyczne ; /

Gość straznike_z_teksase
powiedz jej że to sluzy pedałom do wkladania chooja do dupy :classic_cool: