Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugosexi

OPERACJA!!!

Polecane posty

Gość niedlugosexi

niedlugo bede miala zabieg usuwania zwalow skory z brzuchola, w sumie to mozna powiedziec ze to operacja, boje sie, ale chce byc piekna!:( ktos mial taki zabieg albo chce pogadac?

Gość marzenia_34
nie idz na to!!! od tego czasu mam powazne problemy ze swoim ciałem, zrobily mi sie bolące obrzeki, a waga i wyglad i tak wcale sie nie polepszyły!!! do tego czuję się osłabiona, lekarz skierował mnie na badania do kliniki onkologii :(

Gość niedlugosexi
a mozesz cos wiecej? moze u hujowego chirurga robilas? ja jestem zdesperowana und zdecydowana, podejme sie, bo kto nie ryzykuje ten nie pije szmpana, gdzie robilas? blizna duza?

Gość marzenia_34
mam wielką bliznę na brzychu i na du.pie w kształcie banana, nie wiem jak to usunac, stosowalam rozne mascie:(

Gość niedlugosexi
Jestem dziewczyną niejakiego Krzyżaka z Torunia, więc może powinnam pozostać taka tłusta?

kurwa, zaczernilam sie bo tluste podszywy zazdrosc zaczyna zzerac :O dodatkowo, zeby wam gul skoczyl, powiem, ze operacje fundnie mi tatus takze nie zaplace ani grosza :classic_cool: marzenia, klamiesz na doopie nie ma po tym blizny, bylas u hujowego chirurga

Gość niedługosexi
a myslicie ze dobrym pomyslem jest rozciąganie tzipki kluczem hydraulicznym zeby zmiescil się w niej moj przyjaciel Makumba ? :classic_cool:

Gość pogłudz sie ze swoim tłuszczem
jest szansa że sie nie obudzisz, albo bedziesz w śpiączce jak ta szwedka...jednego grubasa mniej:classic_cool:

pogłudz - widze juz ze nie porozmawiamy na powaznym poziomie nie jestem tlusta, abdominoplastyka nie polega na wycinaniu tluszczu, poczytaj cos o tym albo zamilknij, idiotko, pewnie tlusta i wpieprzajaca teraz chipsy dlaczego mialabym sie nie obudzic?

Gość guanitka
spokojnie, wybudzisz się napewno :classic_cool: narkoza to nic strasznego, nagle zasypiasz i budzisz się już po zabiegu piękniejsza :D zero bólu, gwarantuję

guanitka, szczerze piszesz czy jaja sobie robisz? bol jest i bedzie, wiadomo jak po operacji, trylko narkozy sie boje

Gość guanitka
szczerze, ważyłam 100kg, teraz ważę 45 :)

Gość guanitka
nie wiem na czym dokładnie polega na twoja operacja, ale zazwyczaj jest tak, że kładziesz się na stół operacyjny, panie pielęgniary podłączają cie do aparatury, dostajesz wenflon przez który wciskają ci tzn 'mleczko', przez kolejne 5 sek czujesz się jak po kilku drinach a później już śpisz. gdy się wybudzasz masz już podane leki przeciwbólowe więc nie skręcasz się z bólu, czujesz się zmęczona, trochę otumaniona ale poza tym wszystko jest ok (chociaż niektórzy gorzej reagują na narkozę i wymiotują) nie ma się co bać :classic_cool:

Gość guanitka
pudło, moja waga nigdy nie przekroczyła 57 kg :classic_cool:

dzieki za powazna odpowiedz, mam nadzieje ze nie bede wymiotowac :) uczucie jak po kilku drinkach, nie powinno byc zle :D co za ludzie, wasze podszywy sa zalosne, abdominoplastyka nie jest operacja dla ludzi otylych czy grubych, doksztalc sie tlumanie :O

Gość guanitka
biore z dupy do ust :classic_cool:

Gość guanitka
a właśnie, gdzie będziesz miała ten zabieg ?

Gość guanitka
ja mialam z tatowej piwnicy :classic_cool: