Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ythgjhg

w Polsce polowa narodu jest nieszczęśliwa

Polecane posty

Gość ythgjhg

glownie przez brak kasy,czasem przez brak zdrowia jak tu byc szczesliwym kiedy wychodzisz na ulice a tam tylko zgryzota? zarowno w poludniowych krajach,wcale nie biedniejszych jak i na zachodzie,ludzie sa szczesliwsci:/

Polowa? Raczej powiedzialabym ze wiecej. Smrod,brud i ubostwo :o Oto cala Polska. Do tego biedny nie moze odprawic bliskiemu pogrzebu,bo kto za 4 tys to zorganizuje jak najtanszy pogrzeb to koszt ok 6 tys. Wkurza mnie to ze ksiazki do szkoly z roku na rok sa inne. Ja sie nie dalam. Uzywalam starych po siostrze bo przeciez pisze to samo no nie? Mialam kilka przepraw z nauczycielami,ale co ja na to poradze ze matka malo zarabiala? Musialam jej chociaz w tym ulzyc. Mieszkania w Polsce zaplesniale. Wszystkie meble z pokoju mojego zmarlego ojca poszly w piec poniewaz robil sie na nich bialy puch od plesni a szafka pod telewizorem sie uginala. I jeszcze sie prosic tych urzedasow o dotacje w zaplesnialej budzie. Wszystkie ciuchy i reczniki smierdza plesnia. Mozna wiele innych rzeczy wymieniac.

Gość 66^^6
jak glosowaliscie, tak macie:classic_cool:

Gość hiuyiuuyfytuytfku
Z tego wynika że polowa jest szczęśliwa.

Gość pigulkowy
Sa takie pigulki rozweselajace, wtedy wszyscy beda szczesliwi.

" 01:35 [zgłoś do usunięcia] Mother_Monster Polowa? Raczej powiedzialabym ze wiecej. Smrod,brud i ubostwo Oto cala Polska. Do tego biedny nie moze odprawic bliskiemu pogrzebu,bo kto za 4 tys to zorganizuje jak najtanszy pogrzeb to koszt ok 6 tys. Wkurza mnie to ze ksiazki do szkoly z roku na rok sa inne. Ja sie nie dalam. Uzywalam starych po siostrze bo przeciez pisze to samo no nie? Mialam kilka przepraw z nauczycielami,ale co ja na to poradze ze matka malo zarabiala? Musialam jej chociaz w tym ulzyc. Mieszkania w Polsce zaplesniale. Wszystkie meble z pokoju mojego zmarlego ojca poszly w piec poniewaz robil sie na nich bialy puch od plesni a szafka pod telewizorem sie uginala. I jeszcze sie prosic tych urzedasow o dotacje w zaplesnialej budzie. Wszystkie ciuchy i reczniki smierdza plesnia. Mozna wiele innych rzeczy wymieniac." rozumiem że np za rządów sld albo pisu zyłaś ty i mamełe i śp tatee w pałacu w luksusach....:D czy meble zaplesniały w momencie dojści tuska d władzy? pytam bo zalatuja twoje posty sponsoringiem pewnej gazetki

Gość Koleś123
Świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia.zaraz wychodzę na piwo hehe

Gość hahahyhyhihi
ja próbowałam zaocznie, ale niestety mój cudowny pracodawca mnie oszukał i okazało się że w weekendy też muszę pracować, a musiałam pracować żeby miec na studia i na życie.. i tak jestem bez studiów, z niesamowitym doświadczeniem zawodowym, na studia chciałabym wrócić ale mnie nie stać.. :/ Mój za to skończył studia i wszędzie chcą doświadczenia związanego z zawodem, no ale żeby w zawodzie pracować wcześniej to musiał mieć skończone studia a nie miał.. i co z tego że pracował ale nie na takim stanowisku na jakim powinien? Chłopak ciągnął studia dzienne i harował do tego.. Co z tego ma? GÓWNO