Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alllex24

fascynją mnie psychopaci i mordercy.

Polecane posty

Gość cOOle z Łeby
koneserzy to inaczej filantropi - ludzie kolekcjonujący znaczki, nazwa pochodzi od słowa klaser.

Gość MAM TO SAMO!!!!!!!!
zawsze jak proboje z kims pogadac o mordercach badz psychopatach,to ludzie tylko sie dziwia,krzywia lub przerazaja,a mnie to tak strasznie smieszy... :D tzn wyglada to tak zabawnie,jak tylko zaczynam im opowiadac o jakims przypadku to slysze"o boze!" i inne okrzyki przerazaenia :D ostatnaio wywolalam szok opowiadajac o jakims kolesiu,ktory torturował kobiety w piwnicy,po czym zameczyl jedna na smeirc,zmixowal jej zwloki w mixerze z karma dla psow i kazal je zjesc tym pozostalym :O

Jest tylko jedna rzecz na świecie która mogła by mnie zdziwić, jakby papież wstał z grobu i jako szkielet zaczął zabijać - wtedy bym powiedział: Kurde to ciekawe.

Gość skoro fascynuje cie zło
bo w tym nie ma nic śmiesznego. ludzi którzy wiedzą co to empatia, w pierwszej kolejności przeraża los zmiksowanej ofiary, a nie bawi pomysłowość kata.

Gość alllex24
syn fubu a skąd masz pewność, że nie ma nieba i piekła? a te wszystkie wizje, jakies świadectwa i podania ludzi, którzy byli "po tamtej stronie" ? to tylko jakieś przywidzenia? ciekawi mnie to.

Gość Zaczynam się siebie bać...
Miałem okres że przez jakiś czas czytałem o tych morderstwach ale teraz tym tematem przypomnieliście mi o tym. Mnie osobiście brzydzą mordy na dzieciach ale ogólnie czytałem o wszystkim. Najbardziej ciekawiły mnie tematy na tle seksualnym... Ale jakoś przeszło mi to lecz jak widzę coś na ten temat to zawsze musze przeczytać

Gość xxxjqwertyuiop:)
Mam tak samo xd

Gość ja czytałam
parę artykułów o seryjnych mordercach, żeby zrozumieć (nie udało mi się) , żeby wiedzieć po czym ich rozpoznać i co mogło ich ukształtować. W rezultacie mam w głowie pełno historii o których wolałabym zapomnieć, nie mogłam spać potem przez parę tygodni, wstawiłam kraty w oknach (parter) i kupiłam gaz pieprzowy. I dalej się boję.

Gość dziewczyny tez tak mam !!!!!!
haahah tez mnie interesuje taka tematyka no identycznie jak wy na sadisticu sa fajne artykulyczasem o psychopatach ;) super ze ktos jeszcze sie interesuje taka tematyka i nie uwazam zebysmy musialy isc do psychologa czasem jak ide jest pelno ludzi to patrze na nich z takim zaciekawienie jakby to bylo gdyby jakis psychol wlasnie kolo mnie szedl albo stoi i obserwuje jakas swoja ofiare albo sama patrze sie na ludz i ide i sobie mysle ten nadaje sie do odstrzalu ta tez ten tez haha

Gość Alllex24
to pisz do mnie na maila tam wyzej jest gdzies podany :D pogadamy na privie :D dzis nie mam juz czasu, ale jutro albo w ktorys dzien :D

Gość Alllex24
lishelle908@gmail.com

Gość ktoś tu wspomniał o edku
ja też go lubię! i Teda:)