Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wypada

czy wypada postawić na stole weselnym pety?

Polecane posty

Gość czy wypada

jak myślicie?

Gość hihihihiOnaaa
co?

Gość czy wypada
wy nie wiecie co to są pety? to są plastikowe butelki, np. jakiś napój w plastikowej butelce.

Gość no słoneczko
Byłam na weselach, że tak było i nikomu to nie przeszkadzało( z tym, ze odbywały się w domach strażaka, generalnie na salach wiejskich) Znowu w lokalach typowo gastronomicznych to raczej wszystko w dzbanakch

Gość czy wypada
tylko jak postawić coś gazowanego w dzbanku? gaz się ulotni

Gość no słoneczko
No właśnie nie dodałam, ze wtedy podaje się soki tylko. Jeżeli chcesz gazowane- to w butelce, nie jest to jakieś neistosowne:)

Gość a co tu tlumaczyc.
PET-y sie pisze, tak jak to Ty napisalas to ja myslalam, ze chodzi Ci o papierosy lub popielniczki niedopalkami. A wodke w szym podaja? W karafkach?

Gość czy wypada
a ty nie widzisz różnicy pomiędzy butelką plastikową, z którego składają się PET-y a szklaną, z któej składa się karafka? czy to nie wstyd i obciach postawić PET-y(!!!!!) na stole?

na jakim weselu nie byłam to wszędzie soki i woda oczywiście w dzbanach ale jeśli chodzi o napoje gazowane to tylko i wyłącznie w butelkach plastikowych (tylko małe butelki takie do 0,5 l, nie większe) nikomu to nie przeszkadzało .pozdrawiam

Gość niemasazystka
Byłam na weselach, gdzie butelki od pepsi sobie stały na stołach i nikomu to chyba nie przeszkadzało. Bez przesady. Wiadomo - szklane są bardziej eleganckie, ale w tym chorym kraju trudno dostać napoje w dużych szklanych butelkach :o