Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creativeka 4325

Sygma Bank-karta kredytowa... Pytanie

Polecane posty

Gość creativeka 4325

Wczoraj dostałam kartę kredytową z Sygma Bank,za kilka dni ma przyjść kod pin ale jak nie chcę tej karty. Wiem,że trzeba ja uaktywnić ale teraz pytanie: Czy jak jej nie uaktywnię to mam ja odesłać czy może sobie tak leżeć gdzieś w szafce bez konsekwencji? Nie chcę tego a oni wysyłają sobie takie rzeczy,tylko szkoda,że od listopada mamy raty z tego banku i do tej pory nie wysłali blankietów na wpłaty ale żeby wysłać "kolejny kredyt" to mają czas. Zasrana mafia! Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość yeeaaahhh
idz do oddziału zamknąć tą kartę. nie wiem jak w przypadku sygma banku, ale w innych bankach, niektóre NIEAKTYWNE karty generują opłaty, więc najlepiej ją zamknąć w oddziale.

Gość ghbjnkmvbn
Dokładnie tak, kartę której nie chcesz używać zawsze należy zamknąć i zatrzymać potwierdzenie!!!

Gość creativeka 4325
Ok dziękuję za odpowiedzi:) A ja głupia myślałam,że skoro jej nie uaktywnię to może sobie tak leżeć... Ehh co za gnoje!

Gość creativeka 4325
Ok dziękuję za odpowiedzi:) A ja głupia myślałam,że skoro jej nie uaktywnię to może sobie tak leżeć... Ehh co za gnoje!

Gość yeeaaahhh
swoją drogą kartę kredytową dostałas bez wnioskowania ? tak po prostu ? ze strony banku -bardzo chamskie. karta kredytowa to jak sama piszesz forma kredytu, nie wszyscy życzą sobie takiego zadłużenia. dupa a nie bank.

Gość creativeka 4325
No właśnie ja nic takiego nie chciałam! Nawet blankietów nie maja czasu wysłać a na kartę znajdą chwilę... szlag mnie trafia!