Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Purple Orchid

Podoba wam się? Jak torebka do tego?

Polecane posty

Trudno ocenić zestaw widząc go od tyłu. Torebka może czerwona/pomarańczowa? Tak dla ożywienia i kontrastu.

Gość luizeele
Wydaje mi się, że może być za dużo z tą kokardą na torebce. Według mnie wybrałabym raczej taką bez ozdób, może zwykłą czarną kopertówkę z dobrej skóry, np. Wittchen.

Salianka, wystarczyło przewinąć stronę w dół. Były dwa zdjęcia przodem... Ta kokarda na łańsuszku to jednak nie dla mnie, podoba mi się pomysł czarnej pożądnej kopertówki, choć ogólnie nie lubię czarnych, ani białych torebek. Ale taka kopertówka będzie w sumie zawsze na czasie.

Faktycznie :) To tak z rozpędu :) Ale kolorystykę podtrzymuję. Masz ładną figurę, więc jak najbardziej zestaw ok.

Salianka, wydaje mi się, że masz racje, jakiś kontrast by też fajnie wyglądał. Czerwień wydaje mi się zbyt oczywista, ale pomarańcz - myślę, że było by nieźle, ja z kolorów myślałabym jeszcze o mocnym różu.

Zestawienie kolorów jest bardzo klasyczne, więc każda barwa będzie pasowała, niezależnie na jaką się zdecydujesz. To już zależy od tego, jaki kolor lubisz. żółty, limonka, chaber, pomarańcz, amarant W elegantszej wersji coś z kolorów ziemi, np.beż.