Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiazdy

jak mnie wkurzają takie buraki. stare dziady

Polecane posty

wyejdzie takie do sklepu, ja mówie dzień dobry a ten albo nawet nie spojrzy albo burknie pod nosem, popatrzy sie na półki i wyjdzie bez do widzenia. a inne wieśniaki jakieś głupie teksty i myślą że są zabawni, a obrzydliwi są, strauchy jedne wstrętne. i tylko: a kiedy będzie promocja? a gówno mnie tacy klienci obchodzą, promocji nie będzie

Gość hiuyiuuyfytuytfku
Jesteś sprzedawcą ?

Gość może nie słyszy twojego
pozdrowienia (w myśl zasady, że jak stary to głuchy) albo złości się, że już masz na niego oko i kajzerki nie schowa za pazuchą

tak...w alkoholach świata...i przyjdzie tez taki dziad po tanie wino i kubeczki i jak mo mowie, że nie ma(bo m prowadzimy droższe alkohole) to jeszcze się rzuca i straszy że powie wszytskim kolegom żebym nie przychodzili.../.

Gość hiuyiuuyfytuytfku
Po ile macie John Walker Blue 1l ?

Gość hiuyiuuyfytuytfku
To 0.7. Ile ?

Gość hiuyiuuyfytuytfku
Dzięki. Muszę odkupić koledze. Na pewno litrówki nie ma ?

u nas nigdy nie byl dostepny i nie wydaje mi sie, żeby taki był. litrowe sa czerne i czerwone...reszta to juz jest zbyt droga by dawac w litrowych butelkach,,,była tez wersja w skórzanej torbie, ale to tez 0,7l ...tylko cena jaka Ci podałam jest dość niska, bo jest to cena z ze tak powiem głównego sklepu, który wyposaża skelpy normane...tam może byc sopro drożej