Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anunia987

Częste bóle głowy

Polecane posty

Gość anunia987

Cześć. Jestem Oliwia i mam 15 lat, od zawsze często bolała mnie głowa ale ostatnio, od paru dni te bóle są codziennie i czasami nawet żadna tabletka mi nie może pomóc. Dodam jeszcze że w przeszłości miałam dużo ostrych przypadków związanych z uderzeniem się w głowę, i nawet ostatnio jakies 2 tygodnie temu wygłupiałam się z kumpelami na korytarzu i uderzyłam się bardzo mocno głową o ścianę, chwilę pobolało i przestało. Mama jak o tym usłyszała to była zdenerwowana i powiedziała że mam uważać bo przez to mogą w przyszłości pojawić się guzy na mózgu .. czy te częste bóle głowy, mogą być z tym związane ?

Gość norka 203948
niech mama z toba idzie do lekarza zbadać się w kierunku pasożytów, albo zacznij jesc czosnek i obserwuj co się dzieje.

Gość arik

Możesz zerknąć sobie do oferty w niemieckich sklepach, gdzie sprzedają taki produkt jak mini inhalator Clip czy jakoś tak to się nazywa – ciekawy sprzęt bo kosztuje jedynie 7 euro a w praktyce naprawdę fajnie się sprawdza u mnie pomógł na migreny, nudności, poprawił stan dróg oddechowych. Nie liczyłem kupując na tak dobre działanie.